FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - UTA 0-3

PETROLUL - UTA 0-3 // Reacții după victoria arădenilor » Laszlo Balint își laudă portarul: „E cel mai bun din țară” + Flavius Stoican e liniștit: „Altele sunt problemele”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2019 20:41

UTA s-a impus la scor de neprezentare în fața celor de la Petrolul Ploiești, în cadrul etapei a doua a Ligii 2.

Vezi AICI desfășurarea partidei!

La finalul partidei, Laszlo Balint (40 de ani), antrenorul arădenilor, și-a lăudat portarul, Florin Iacob (25 de ani), care a arătat o formă de zile mari pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

„Sunt trei puncte importante, într-o deplasare dificilă. Poate că scorul este nemeritat după aspectul jocului. Petrolul a avut momente în care a pus presiune pe careul nostru, dar am avut un portar într-o zi mare. Eu îmi felicit băieții, pentru că am reușit să ne respectăm sarcinile tactice. Trebuie să rămânem echilibrați. 

Ne preocupă acum să ne revenim, pentru că sunt puține zile până la următorul meci. Trebuie să confirmăm această formă bună din primele etape. Iacob este unul dintre cei mai buni portari la ora asta din țară, nu din Liga 2. Este meritul întregii echipe, dar și meritul lui pentru că a avut acele intervenții. Mă bucur că am reușit să ne desprindem, pentru că la 1-0 am fi avut emoții cu presiunea pusă de Petrolul pe final. 

Rezultatul este un pic nedrept, dar victoria nu cred că poate fi pusă la îndoială”, a spus Laszlo Balint, la TV Digi Sport. 

Vezi AICI rezultatele etapei a doua din Liga 2!

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 2!

„Altele sunt problemele”

De cealaltă parte, Flavius Stoican este de părere că echipa sa merita victoria, dar recunoaște calitatea portarului advers.

„Este un rezultat care nu este conform cu realitatea. Este nedrept. Am fost echipa care a controlat jocul, dar ăsta este fotbalul. Luciditate în fața porții, asta îmi doresc. Dacă suntem fotbaliști, jucăm. Presiunea este artificială, ne creăm noi singuri. Proabil suntem încercați la momentul acesta, să vedem cum este și când ne este greu. 

Vreau mult mai mult risc din partea jucătorilor, pentru că am încredere în calitățile lor. Aveam senzația de pe margine că orice facem mingea nu vrea să intre în poartă. Dacă noi eram lucizi, indiferent cine era în poartă putea să ia goluri, dar îl felicit pe Iacob, a fost îngerul lor păzitor. Este un joc de la care trebuie să învățăm. Trebuie să fim oameni care să arate că știu fotbal. Vreau să văd mai multă determinare și entuziasm. 

Este un joc de fotbal. Altele sunt problemele adevărate. A murit Halagian, Dumnezeu să îl ierte, cad elicoptere, sunt infractori care omoară, astea sunt problemele adevărate”, a spus Flavius Stoican. 

„Au avut 3 faze, 3 goluri. Noi am controlat jocul tot meciul. Mi-este rușine de acești suporteri. Va trebui să mergem la Călărași să luăm cele trei puncte. Este o înfrângere usturătoare” 
Ianis Stoica, jucător Petrolul Ploiești

„Nu a fost ușor deloc. Știam de la început că întâlnim o echipă care se bate la promovare. Știam plusurile, dar și minusurile lor. Din fericire, noi am fost mai pragmatici astăzi. Cu toții ne-am făcut bine treaba, de la staff până la magazioner. Am avut un portar imperial astăzi. Ne-a dat siguranță și știam că o să câștigăm cele trei puncte. Suntem pe primul loc, dar r doar un început de campionat, nu ne aruncăm în declarații, pentru că mai este mult de muncă” 
Ciprian Rus, jucător UTA

VEZI ȘI:

SPORTUL SNAGOV - FC ARGEȘ 0-3 // Andrei Blejdea, după hat-trick-ul reușit în 27 de minute: „Doar la juniori mai reuşisem o astfel de performanţă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează