FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA- POLI IAȘI

EXCLUSIV / VIDEO Poli Iași nu se teme de CSA Steaua: „Dacă ajungi în play-off speriat, mai bine nu mai joci”

Articol de , - Publicat marti, 11 aprilie 2023 09:50 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 11:20

Poli Iași joacă astăzi, de la ora 19:00, împotriva celor de la CSA Steaua pe stadionul Ghencea. Antrenorul ieșenilor, Leo Grozavu (55 de ani) a prefațat confruntarea cu „militarii”.

  • CSA Steaua - Poli Iași, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 2, se joacă azi, de la 19:00. Meciul e live pe GSP.ro și televizat de Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Leo Grozavu a vorbit pentru GSP.ro și despre situația actuală din play-off și șansele lui Dinamo la promovare.

„Așa arată Anamaria Prodan demachiată la 50 de ani” » Declarații aspre pe Instagram: „Ca să moară de ciudă fraierii și urâtele!”
INSTAGRAM
„Așa arată Anamaria Prodan demachiată la 50 de ani” » Declarații aspre pe Instagram: „Ca să moară de ciudă fraierii și urâtele!”

VIDEO. Leo Grozavu despre partida cu CSA Steaua: „Nu vom avea viață ușoară”

- Bună ziua domnule Grozavu! Cum vi se pare următorul joc cu Steaua? 
- Vă spun sincer că nu vom avea o viață ușoară. E o formație puternică, omogenă, e în al doilea an în aceeași componență.

- Vă sperie forma atacanților de la Steaua? Atanas Trică și Chipirliu se află într-o formă bună. 
- N-are de ce să ne fie frică. Dacă ajungi în play-off speriat, mai bine nu mai joci! Steaua are jucători buni în componență. Îi cunosc pe cei trei atacanți ai lor, dar suntem pregătiți să le facem față.

Leo Grozavu despre promovare: „Dinamo ne va pune probleme”

- Și în Liga 2 play-off-ul este destul de echilibrat. 
- Mă așteptam să fie așa, pentru că acest campionat de la început până la sfârșit n-a avut vreo formație care să se desprindă în frunte. În acest play-off sunt doar meciuri pe muchie de cuțit.

- Ce părere aveți despre Dinamo? 
- În ultima perioadă echipa s-a reglat și merge în direcția dorită. Cred că lucrurile la ei s-au reglat mai de mult, nu doar de la venirea noilor acționari. Și în sezonul regulat au avut o serie destul de lungă de meciuri fără înfrângere. Eu din acel moment am spus că Dinamo este una dintre echipele care ne vor pune probleme. După această ultimă victorie a lor cu Oțelul, este clar că vor intra cu șanse reale la lupta pentru promovare directă.

- Vedeți o luptă la baionetă cu Dinamo pentru primele două locuri? 
- Nu e doar Dinamo. Toate celelalte formații luptă pentru promovare. Mai sunt 8 jocuri și multe puncte puse în joc. Chiar și pe primul loc trebuie să rămânem în gardă, pentru că diferența de puncte pe care o avem nu este foarte mare.

- Unirea Dej e văzută drept outsider în acest play-off. Dumneavoastră ce credeți? 
- N-aș spune asta. Cei de acolo încă n-au depus armele. La ultimul joc, cu Buzăul, au arătat că pot demonstra lucruri, iar rezultatul îi menține pentru un loc la baraj. Până la finalul turului, lupta rămâne deschisă.

- Aveți vreo echipă cu care ați dori să mergeți în prima ligă? 
- În niciun caz! Mă interesează doar parcursul nostru. Fiecare are șansa ei. Aici includ și cluburile care vor ajunge la baraj. Și Dinamo a pierdut în fața lui U Cluj. Orice este posibil.

VIDEO. Cătălin Itu: „Cu Dinamo și Oțelul vom avea meciuri dure”

Alex Musi (18 ani) și Cătălin Itu (23 ani) au prefațat la rândul lor disputa cu cei de la CSA Steaua.

„Cu Steaua vom avea parte de o partidă frumoasă. Și noi și cei de la Steaua suntem adepți ai unui joc deschis, cu goluri și va exista interes. Tratăm fiecare joc la victorie și vrem să terminăm pe prima poziție acest an. Cu Oțelul și Dinamo vom avea dispute foarte dure”, a spus Cătălin Itu.

„Nu ne va fi ușor cu CSA Steaua, dar ne gândim doar la cele 3 puncte. Nu vreau să mă gândesc la relația dintre CSA și FCSB. Pentru acest joc vreau să mă concentrez doar la ceea ce voi face pe teren”, a precizat Alex Musi.

Citește și alte știri:

Antrenor secund din Liga 1, lăsat lat în mijlocul străzii » De unde a pornit totul

Dureri de cap la FCSB: Becali e nevoit să aleagă dintre jucătorii pe care tocmai i-a desființat

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează