FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Rapid va juca în Liga 2 pe Arena Națională: „Vor asista cel puţin 30.000 de oameni la meci”

CSA Steaua - Rapid
CSA Steaua - Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 17:47

Rapid București a promovat în Liga 2 și deja își face planuri pentru meciurile din sezonul viitor.

Vișiniii au prelungit contractul pentru a continua să joace meciurile de acasă în Regie, dar Ovidiu Burcă, acționar la Rapid, a dezvăluit că partidele importante din Liga 2 se vor disputa pe Arena Națională.

Astfel, meciuri precum cele cu Petrolul Ploiești și U Cluj (în cazul în care nu promovează) vor fi găzduite de cel mai mare stadion din România.

„Am semnat un nou contract pentru stadionul din Regie. Ne simţim foarte bine acolo, și suporterii se simt foarte bine. E important că am rămas în cartier, suntem foarte aproape de Giuleşti. Suntem ca acasă.

Dacă vom avea un meci de genul Rapid - Petrolul, cu siguranţă vom juca pe Arena Naţională. Nu ştiu dacă se va umple stadionul, dar cu siguranţă vor asista cel puţin 30.000 de oameni ”, a spus Burcă, potrivit Prosport.

Rapidiștii sunt nevoiți să joace în Regie, având în vedere faptul că stadionul din Giulești a intrat în procesul de reconstrucție pentru EURO 2020.

Rapid mai are de jucat un meci în Liga 3, duminică, de la ora 16:30, pe teren propriu, în fața celor de la Axiopolis Cernavodă, dar este deja promovată matematic.

CITEȘTE ȘI:

Daniel Pancu îl vrea pe Teixeira la Rapid: „Ar fi ceva extraordinar să-l putem aduce”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (5)
alexzece
alexzece  •  27 Mai 2019, 11:34
Postat de miki123 pe 24 Mai 2019, 19:51

Pari puțin obosit! Așa se întâmplă când oamenii simpli și lipsiți de bun simț abordează subiecte de care sunt total depășiți!?! Subiectul RAPID este prea complex pt tine!

Oh, cata complexitate, farmecul vietii si al PSD-ului.Ai naibii minoritari, acum sunteti si complecsi

emil1986
emil1986  •  25 Mai 2019, 09:08

Ce-o fi baut Burcă asta???!!!! 30.000 de suporteri n-a adus echipa decedata nici cand a jucat cu Inter pe fostul '23 August', cand au 20.000 de spectatori. Omu', clar, are ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miki123
miki123  •  24 Mai 2019, 19:51
Postat de pe 24 Mai 2019, 18:33

in primul rand tre sa-si traga patron ca sa poata promova...apoi tre sa castige psd alegerile ! apoi csm trebuie desfiintat si banii de la capitala reorientati la rapid ! parca e prea complicat.

Pari puțin obosit! Așa se întâmplă când oamenii simpli și lipsiți de bun simț abordează subiecte de care sunt total depășiți!?! Subiectul RAPID este prea complex pt tine!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează