FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEȘTI

Revine Veolia la Petrolul? Mădălin Mihailovici se contrazice: „Am dat un comunicat foarte clar” / „Sunt și voi fi petrolist”

Galerie Petrolul Ploiești
Galerie Petrolul Ploiești

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 21:58

Petrolul Ploiești a rămas fără finanțatorul principal Veolia, dar Mădălin Mihailovici, reprezentantul companiei, lasă loc de interpretări în ceea ce privește revenirea asupra deciziei.

În urma incidentelor de la conferința de presă, Veolia și-a retras finanțarea (DETALII AICI), dar  Mihailovici a dat de înțeles că ar putea reveni la echipă.

Înainte de toate, acesta a dorit să scoată în evidență faptul că a ajutat Petrolul Ploiești să ajungă până în Liga 2, pornind de jos. Mihailovici este de părere că echipa prahoveană nu ar fi reușit să se finanțeze singură nici măcar în Liga 4.

„Înainte de returul din Liga 4, Petrolul nu avea bani să se finanțeze. În retur, Veolia a fost sponsor, apoi finanțator. Așa a reușit Petrolul să promoveze. Când ne-am cunoscut, nu aveau mingi de antrenament”, a spus Mihailovici, la TV Digi Sport.

Continuă sau nu Veolia la Ploiești?

În ceea ce privește viitorul Petrolului, Mihailovici a evitat să ofere un răspuns concret despre o posibilă revenire asupra deciziei.

„Am auzit multe lucruri în ultimele 24 ore. Eu eram îmbrăcat în galben-albastru de sus până jos. Când am venit lângă Petrolul am spus că sufletul e numai unul. Pe autocar scrie «Petrolul și Veolia împreună la drum lung».

Eram pregătit să vin în sezonul următor cu un președinte de club care a dovedit că poate să facă performanță. Mă întorceam de la ApaNova Ploiești, unde începusem negocierile cu Flavius Stoican, am venit la conferință, unde am spus la început că Veolia va continua cu Petrolul. Mi se pare inadmisibil ca un om să îmi ceară să plec mie, care am crescut lângă stadion. Nu m-au lăsat să vorbesc în conferință.

Pentru mine, în România există o singură echipă: Petrolul Ploiești. Eu am spus că Marius Stan este o propunere (n.r. pentru funcția de președinte). Și pentru mine este un mister cine a lăsat suporterii să participe la această conferință de presă. I-au lăsat cei care nu și-au dorit ca acest proiect să meargă. Nu se poate întâmpla așa ceva într-o țara europeană! Am suportat umilințe în acești doi ani și jumătate.

Am dat un comunicat foarte clar. Nu pot să spun da sau nu, dar eu am fost, sunt și voi fi petrolist din adâncul inimii”, a spus Mihailovici.

Din 13 cereri, SR Brașov a atras atenția

Totodată, Mădălin Mihailovici a dezvăluit că a primit nu mai puțin de 13 propuneri de parteneriate, dar cu adevărat impersionat a fost de solicitarea echipei SR Brașov, din Liga 3, deși ar fi fost contactat și de o echipă ce ocupă loc de Europa League - ar putea fi vorba despre Viitorul sau CS U Craiova.

Acesta a continuat să dea de înțeles că poate reveni la Petrolul, transmițând un mesaj suporterilor.

Până la această oră am primit 13 cereri, inclusiv echipă de Europa League, ca Veolia să ajungă acolo. Înseamnă că oamenii ne-au văzut că vrem să construim altceva, un fotbal frumos, corect. M-a impresionat un mail de la un om, președintele unei echipe care se zbate în Liga 3. Este reprezentantul SR Brașov. Veolia putea să sponsorizeze orice echipă națională a României.

Mie îmi plac proiectele, îmi place să plec de jos. Îmi place să cred că ploieștenii se vor trezi”, a mai spus Mihailovici.

VEZI ȘI:

Petrolului e aproape de Botoșani! Valeriu Iftime: „Mă rog la toate icoanele făcătoare de minuni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
fcp1126
fcp1126  •  15 Iunie 2019, 15:51

Precum brelocul lui Gigi pe numele lui Lutu, asa si la Ploiesti exista un breloc al lui Mihailovici, un mos cu parul alb, sahist de meserie, care apare zi lumina peste tot pe unde trage o basina Mihailovici. In loc sa-si vada de pensie, nepoti si o partida de sah in centru, il spala in urechi pe Mihailovici toata ziua, dandu-i numai informatii proaste, eronate si rautacioase. De acolo se trage supararea partenerului-finantator. Cand ai un mincinos langa tine care te minte toata ziua, asa se intampla, iei decizii pripite...jos cu...brelocul !!!

ciclistul
ciclistul  •  15 Iunie 2019, 11:14

Sunteti fraieri rau, Veolia aia au miliarde!!!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  15 Iunie 2019, 09:38

sunt interese oculte. precis va aparea un rachita zis vivi, care sa preia echipa pe banii altuia, adusa in liga a doua. grupul ala este cumva cel de l'a infipt pe vlad in consiliul de administratie, ca reprezentant al suporterilor ? pai, nu suporterii urlau demisia tot timpul cat a tzinut campionatul, de la grozavu, cornateanu si s'a terminat cu vlad? adica'i ceri sa plece ca'i incompetent, apoi il vari inapoi pe usa din spate... parerea mea e ca daca ramanea grozavu, petrolul termina pe loc de promovare. raul a fost facut de managementul prost, de mentinerea lui cornateanu peste iarna cu toate schimbarile de lot intamplate.....si nu cred ca finantatorul a fost de vina. sau daca i'a fortat pe cei din conducerea clubului sa schimbe jucatori, sa accepte jucatori incapabili, trebuiau s'o spuna de atunci. oare, veolia i'a adus pe gretzi, sau nu a promovat tineri din pepiniera clubului si'au preferat sa pregateasca pt. dinamo si craiova ?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează