FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA

S-a încheiat cantonamentul pentru Chindia Târgoviște! Concluziile antrenorului Viorel Moldovan

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2019 11:46

Chindia a încheiat cantonamentul efectuat la baza FRF de la Mogoșoaia după amicalul pierdut, 0-2, în fața colegei de eșalon secund, Daco-Getica București.

„A fost un stagiu reușit în care am încărcat foart mult, în partea secundă, la capitolul meciuri amicale. Am adus în această iarnă doar calitate, așa cum am dorit la capitolul achiziții.

Primele etape din retur sunt foarte importante pentru noi. Ne gândim, clar, la promovare pentru că avem argumentele necesare din toate punctele de vedere”, a precizat Viorel Moldovan la Sport Total FM.

Chindia l-a readus în această iarnă pe Neicuțescu, de la Dinamo, și i-a transferat de la Dunărea Călărași pe Bogdan Șandru și Vali Alexandru. Dâmbovițenii susțin următorul joc de verificare miercuri, în compania unei alte colege de serie, CS Mioveni.

CITEȘTE ȘI:

Chindia Târgoviște, bătută fără drept de apel de Daco Getica! Bucureștenii sunt într-un moment foarte bun

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează