FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROTEST

#ȘÎEU » Echipele din Timișoara și-au întrerupt activitatea pentru 15 minute în protestul prin care cer autostrăzi

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 15:36

ACS Poli Timișoara și ASU Politehnica Timișoara și-au întrerupt activitatea pentru 15 minute, astăzi, de la ora 15:00. Protestul este inițiativa omului de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova și a realizat campania #șîeu.

„#STOP! Martie, 15. Ora 15. România se opreşte. Politehnica Timișoara se opreşte. Întotdeauna am încurajat drumul drept. Drumurile moderne, la propriu, sunt aproape inexistente în plin secol al vitezei, în acest colț de Rai.

Ridicăm cu fermitate mâinile şi ne alăturăm protestului inițiat de către omul de afaceri Ștefan Mandachi. Suntem nevoiți să facem mii de kilometri cu autocarul într-un sezon, iar acest aspect ne îngreunează foarte mult activitatea. O infrastructură decentă ne-ar ajuta atât pe noi ca și club de fotbal, cât și pe suporterii noștri care ne însoțesc în fiecare deplasare. România vrea autostrăzi!”, se arată pe pagina de facebook a lui ASU Politehnica Timișoara.

Protestul lui ACS Poli Timișoara

„Și noi ne-am oprit activitatea, și noi vrem autostrăzi. Și eu și Poli Timișoara”, a spus Alex Bădăuță.

vezi și:

FOTO » Eroul Duckadam a devenit căpcăunul Shrek! Moment incredibil petrecut la Antena 1: "Nu vreți mai bine să vă fac un transplant de cap?"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  15 Martie 2019, 16:11

desfiintati clonele ca CSU si CSM bani aruncati aiurea si faceti autostrazi ptr locuri de munca sa finantati niste clone inventate aveti bani

alexandru.popescu
alexandru.popescu  •  15 Martie 2019, 15:57

Nu se poate cu autostrazi. Guvernul psd are bani doar pentru stadioane, in special ale echipelor de stat/clonelor care capuseaza bugetul public.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează