FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

Șoc în Liga 2 » FC Argeș poate rămâne fără antrenor! Pelici: „În momentul de față, asta e situația!”

Alexandru Pelici ar putea fi demis / Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Argeș
Alexandru Pelici ar putea fi demis / Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Argeș

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 13:24 / Actualizat sambata, 26 august 2023 15:48

Înfrângerea suferită de FC Argeș în fața Chindiei Târgoviște, 0-2, a învolburat serios apele la Pitești. Instalat vara aceasta, Alexandru Pelici e în mare pericol să fie dat afară din Trivale! „În momentul de față, nu pot vorbi nimic despre viitor”, a spus, imediat după meci, antrenorul ales de conducere pentru a ataca promovarea.

Retrogradată din Superligă la finalul sezonului trecut, FC Argeș nu se regăsește! „Vulturii violeți” au înregistrat prima înfrângere din noul sezon și ocupă în acest moment locul 15, cu doar trei puncte după primele patru etape. Soarta lui Alexandru Pelici e în acest moment în pericol, după cum o recunoaște chiar antrenorul.

Etapa #4 din Liga 2 » CSA Steaua, încurcată în Ghencea de CSM Alexandria + Corvinul continuă parcursul formidabil din „B”
ETAPA #4
Etapa #4 din Liga 2 » CSA Steaua, încurcată în Ghencea de CSM Alexandria + Corvinul continuă parcursul formidabil din „B”

Alexandru Pelici: „Cu toții suntem vinovați, începând cu mine!”

„Părea că puteam reveni după 0-1, ne-am creat câteva situații, dar n-am reușit să materializăm șansele pe care le-am avut. A venit acel penalty de nicăieri (n.r. - cel din care a rezultat golul doi) și așa s-a scris istoria acestui joc.

Ne pare rău că n-am reușit să câștigăm, suntem cu toții vinovați, începând cu mine. Vom vedea ce va fi în continuare. Două momente au făcut diferența azi (n.r. - gafa lui Straton de la primul gol și penalty-ul comis de Rizzi). În rest, a fost un meci de luptă, de încrâncenare”, și-a început Pelici discursul. 

Alexandru Pelici: „Nu pot vorbi despre viitor, nu știu dacă el va exista”

Tehnicianul de 49 de ani a continuat: 

„E supărare, altele erau planurile. Azi se împlinesc două luni de când am început pregătirea, din păcate am reușit doar atât, ne doream să avem altă zestre de puncte. E și o criză de rezultate, dar și o criză de joc. Un gol în patru meciuri înseamnă prea puțin, în condițiile în care avem atacanți care au fost cândva golgeterii ligii secunde.

Jucătorii sunt în măsură să răspundă dacă din cauza presiunii nu găsesc drumul spre gol, fiindcă și-au creat destule ocazii în aceste meciuri. În momentul de față, nu pot să vorbesc nimic despre viitor. Nu știu dacă el va exista. Nu e vorba de frică, dar, atunci când lucrurile nu merg așa cum îți dorești, pot interveni schimbări. Nu mi-e frică. Am încercat să fac tot ce a depins de mine”, a spus Pelici. 

Aflat în studioul Digi Sport, Andrei Cristea, fost golgeter în prima ligă, a comentat pe marginea situației de la Pitești: „Pentru mine, FC Argeș e o surpriză neplăcută, mă așteptam la mai mult. Ca să promovezi, ai nevoie de altceva. Ei au drept de promovare, dar nu arată bine sportiv”. 

Citește și alte știri despre FC Argeș: 

FOTO Golul începutului de sezon » A înscris de la 40 de metri, după o gravă eroare a lui Straton

Etapa #4 din Liga 2 » Lider autoritar fără drept de promovare + Chindia, victorie mare la FC Argeș! Clasamentul

Lovitură de teatru la Pitești: a mai apărut un FC Argeș! Clubul din Liga 2 își poate pierde numele: „Impostură şi nepricepere încurajate politic” + notificarea primită de FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
donqhot
donqhot  •  26 August 2023, 20:41
Postat de rva4 pe 26 August 2023, 17:27

Gentea, tu ești mă?

trebuie sa schimb si contul asta.. iar am fost prins.

liviu79pit
liviu79pit  •  26 August 2023, 19:53

Deja a fost dat afara. Nu va informați și voi?? ???? ????

Amiralul2022
Amiralul2022  •  26 August 2023, 19:45

Trebuie adus un antrenor cu palmares și personalitate, gen Dan Petrescu, Hagi, chiar Răzvan Lucescu, să zicem... Pelici, Dică, Petrea sau Vintilă sunt umbre de antrenori, n-au treabă cu performanța, ce să mai spunem de marea performanță, nu se pune problema la ei despre așa ceva...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează