FOTBAL  »  LIGA 2  »  REACȚIE

A răbufnit după startul horror de sezon: „Suntem idioții de serviciu ai fotbalului românesc!” » Anunță măsuri drastice în club

FC Argeș a retrogradat și n-o duce grozav nici în Liga 2 / FOTO: Ionuț Tăbultoc
FC Argeș a retrogradat și n-o duce grozav nici în Liga 2 / FOTO: Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 14:03 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 15:35

Viorel Tudose, sponsorul celor de la FC Argeș, protagonistul unui atac furibund la adresa lui Nicolae Dică după refuzul tehnicianului de a-i prelua pe alb-violeți, nu-și menajează nici propriul club: „Suntem idioții de serviciu ai fotbalului românesc”, a „tunat” acesta în presa locală.

Principalul sponsor al grupării din Trivale, recunoscut pentru reacțiile sale virulente, uneori lipsite de diplomație, a comentat situația la zi a lui FC Argeș, club care se află în subsolul clasamentului din Liga 2, deși la începutul verii își depusese candidatura fermă la promovare. 

Piteștenii au doar trei puncte după patru etape, ocupă locul 16, iar Viorel Tudose îi amenință pe jucători: „Pregătim contracte dure, altfel nu se mai poate!”.

Nicolae Dică, replică la atacul investitorului: „Puneți stop, v-ați bătut joc de prea multe ori!”
REPLICĂ
Nicolae Dică, replică la atacul investitorului: „Puneți stop, v-ați bătut joc de prea multe ori!”

Sponsorul lui FC Argeș: „Greșim având prea mult respect pentru jucători!”

„Ce să comentez? Am comentat prin renunțarea la Alex Pelici, care, pentru mine, este o mare deziluzie, o mare dezamăgire. Nici nu știu cum să o numesc, nici nu știu ce să mai zic. Nu-mi găsesc cuvintele… A avut absolut tot ce și-a dorit. Ce putem să facem? Să intrăm noi, administrativul, pe teren? Să jucăm noi? 

Probabil că greșim și noi pe undeva, probabil că greșim având prea mult respect pentru jucători, prea mult respect pentru antrenori. În lumea asta a fotbalului, văd că trebuie să fii mai neloial, să spun așa, ca să fii respectat”, a spus Tudose.

Viorel Tudose: „La FC Argeș, suntem idioții de serviciu ai fotbalului românesc”

Afaceristul și-a continuat tirada:

„Mie mi se pare de noaptea minții să ai atitudinea pe care au avut-o jucătorii, în contextul în care ei personal au cerut o întâlnire cu domnul primar Gentea și au spus că nu o să dezamăgească, dar acesta este rezultatul. L-ați văzut cu toții. 

Nu mă deranjează înfrângerea (n.r. - cu Chindia, 0-2), ci atitudinea! Să nu îți creezi situații de gol, în condițiile în care ai trei atacanți de top pe care îi dorește orice echipă de Liga a doua și tu tragi trei șuturi pe spațiul porții și acelea la întâmplare. Ce mai pot eu să spun acum? Am spus că nu mai luăm nicio decizie așa… Analizăm tot, pregătim contracte dure, ferme, acte adiționale pentru jucători pentru că altfel nu se mai poate. 

La FC Argeș, suntem idioții de serviciu ai fotbalului românesc, plătim și nu avem rezultate”, a spus Tudose, potrivit Jurnalul de Argeș

Vom învia ca pasărea Phoenix, asta este nebunia mea. Argeșul va urca în clasament încet-încet…

- Viorel Tudose, sponsor FC Argeș

VIDEO Matchday experience, episodul 8 » Jale în Trivale! Mediocritate pe linie: stadionul lui FC Argeș primește cu greu notă de trecere

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Nicolae Dică, replică la atacul investitorului: „Puneți stop, v-ați bătut joc de prea multe ori!”

Atac nemilos la adresa lui Nicolae Dică: „Dacă nu era FC Argeș, ajungea vânzător. Ce a făcut el nu se face niciodată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  30 August 2023, 15:57

Asta e valoare echipei, v-a rasfatat Prepe cu playoff si semifinala de cupa, performante mari cu banin putini. N-am inteles de ce l-ati dat afara, v-ati suparat cumva pe el ca nu s-a calificat in Liga Campionilor?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează