FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA 3-0

Talpan și steliștii i-au dat replica lui Ahmed Bani, după ce dinamovistul a numit Steaua „o clonă”: „Nici nu știe ce înseamnă! E un viitor creditor chirografar”

Ahmed Bani a primit replica din partea lui Talpan +21   FOTO
Ahmed Bani a primit replica din partea lui Talpan

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 20:26 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 01:49

Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei, a taxat ieșirea dinamovistului Ahmed Bani de la finalul derby-ului de marți seara, pierdut de „militari” în fața rivalei, scor 0-3.

Mijlocașul ofensiv al „câinilor” a primit replica din partea lui Talpan, după ce cu o seară înainte ironizase în prime-time Steaua, numind clubul Armatei „o clonă care va rămâne toată viața în «B»”.

Bani nici nu știe ce înseamnă Steaua! Spune că noi suntem o clonă? Chiar mă deranjează enorm ce a spus!”, a „tunat” juristul CSA la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport, moment în care a fost întrerupt de jurnalistul Radu Naum, iar discuția s-a mutat în altă direcție. 

Talpan și steliștii i-au dat replica lui Ahmed Bani

Și pagina de Facebook „Steaua Liberă”, o voce importantă a suporterilor steliști, cu o comunitate de aproape 20.000 de urmăritori, i-a dat replica fotbalistului „câinilor”: 

Nu este locul nostru să comentăm declarațiile unui viitor creditor chirografar. Ahmed Bani a atacat acum Steaua, dar suntem siguri că, în momentul în care Dinamo DDB îi va da și lui țeapă, cum le-a dat și altor jucători, va reevalua tot ce știe el despre clone”. 

„Bombă” la CSA Steaua: instalat ca „interimar”, a doua zi după umilința cu Dinamo! Secretarul de stat a semnat ordinul
CSA STEAUA
„Bombă” la CSA Steaua: instalat ca „interimar”, a doua zi după umilința cu Dinamo! Secretarul de stat a semnat ordinul

Ahmed Bani, ieșire fără precedent: „CSA CLONA, sunteți o clonă, asta nu e Steaua!”

Derby-ul Dinamo - Steaua, încheiat 3-0, a continuat la flash-interviuri. Ironizat de stelistul Cristian Balgiu, Ahmed Bani a contracarat printr-un atac dezlănțuit la adresa rivalei din Ghencea.

În timp ce se afla la interviurile de după meci, Ahmed Bani a fost ținta ironiilor lui Cristian Balgiu, fundașul celor de la CSA: „Degeaba vă bucurați, tot în Liga 2 o să rămâneți”, a strigat acesta în direcția fotbalistului de la Dinamo. Moment în care puștiul de 20 de ani al „câinilor” s-a dezlănțuit la microfonul Orange Sport:

„Tu nu ai ce să vorbești?! Rămâneți toată viața în «B», Balgiule! CSA CLONA! Rămânem noi în «B», dar ei n-au drept de promovare. Ei nu că rămân toată viața, rămân și când se desființează. Cum poate să spună despre Dinamo asemenea lucruri?

CSA Steaua, O CLONĂ! Pentru mine este o clonă, nu e Steaua. Nu e posibil așa ceva! Cum poate să zică așa ceva?! Ei să-și vadă de ale lor, și asa n-au drept de promovare. A spus Talpan că suntem o clonă? Păi și cine a retrogradat anul trecut? N-a retrogradat tot Dinamo? CSA Steaua e o rivală, dar mai mică. E normal să ne bucurăm că i-am bătut. Nu facem nuntă, de mâine o vom lua de la capăt”.

VIDEO Oprița a dat cărțile pe față! Conflict intern la CSA Steaua: „Nu plec eu când vrea Talpan!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Scandal la interviuri între jucători: „Cum să zici așa ceva?! Rămâneți toată viața în «B», Balgiule! CSA CLONA, sunteți o clonă, asta nu e Steaua!” » Replica lui Lăcătuș a venit imediat

VIDEO+FOTO 8 momente de după Dinamo - Steaua 3-0 » Poze de bucurie în fața galeriei steliste + „Haita salută armata” & „Bani și Ghezali sunt noii N&D” :D

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  17 Mai 2023, 11:31
Postat de contrabas3 pe 17 Mai 2023, 09:41

Ce prost e Talpan! Băiatu’ de la Cesea îl atacă pe Bani, când omul dădea interviuri, și Bani se apără. Talpan și steliștii*(Lol!) sar ca arși, de parcă Bani i-ar fi atacat fără să fie provocat. Telenovela continuă… Lol!

Păi dacă ne uităm la fețele celor de la Sud le identificam rapid IQ-ul sub unitar. Cui sa ceri logică!? Unora cu comportament de căprari pedepsiți de soartă!?

contrabas3
contrabas3  •  17 Mai 2023, 09:41

Ce prost e Talpan! Băiatu’ de la Cesea îl atacă pe Bani, când omul dădea interviuri, și Bani se apără. Talpan și steliștii*(Lol!) sar ca arși, de parcă Bani i-ar fi atacat fără să fie provocat. Telenovela continuă… Lol!

oase92
oase92  •  17 Mai 2023, 08:33
Postat de farul_campioana pe 16 Mai 2023, 22:34

O clonă nu poate preceda originalul, iar CSA e originalul. Ahmed ăsta habar nu are ce vorbește.

Și unde era ”originalul” ăsta ”farul...campioana” în perioada 1998/2017 că nu-mi amintesc nimic despre el? O fi activat în secret, or fi fost plecați din țară, au fost la instrucție sau la tratamente că, nu-mi dau seama. Și de ce au început în 2017 din Liga a IV-a? Au retrogradat succesiv din Liga I până într-a IV-a? S-a anunțat, oficial, în 1998 desființarea /retragerea temporară din campionat, că nu înțeleg? Poate mă lămurești că eu, fiind foarte tânăr, nu pot (încă) dezlega acest mister. Mulțumesc anticipat!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează