FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - CHINDIA 3-1

U CLUJ - CHINDIA 3-1 // Lobonț e pus pe fapte mari: "Astăzi am fost împreună, iar suferința e mai suportabilă așa!"

FOTO: Raymond Fustos
FOTO: Raymond Fustos

Articol de - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 21:55

U Cluj s-a impus în derby-ul ligii secunde cu Chindia Târgoviște, scor 3-1. Bogdan Lobonț, la primul meci pe banca clujenilor, a fost încântat de dăruirea elevilor săi.

"Mai sunt meciuri de jucat etapa asta, la final trebuie să fim primii. Campioni de toamnă, de iarnă, asta nu sunt pentru noi. Luăm fiecare meci în parte și știm unde vrem să ajungem . 

Avem timp să ne cunoaștem mai bine și să progresăm. Astăzi au făcut un meci mare, am avut o atitudine extraordinară. E meritul lor, au demonstrat încă o dată că au potențial, au valoare. Au tot ce le trebuie.

Mai mult am suferit la televizor din momentul în care mi-am dat acordul, decât am suferit astăzi, la stadion. Măcar astăzi am fost împreună, e mai suportabilă suferința.

Am pregătit tot. Avem zile bune la dispoziție să discutăm și despre transferuri, despre celelalte aspecte. Apar și chestii imprevizibile, dar suntem capabili să ne adaptăm", a declarat Lobonț la final.

"Atmosfera a fost una excepțională. U Cluj întodeauna a avut suproteri minunați. Au susținut echipa și când am fost conduși, vin mereu în deplasare. U demonstrează că e iubită" Bogdan Lobonț

Vezi și: 

U CLUJ - CHINDIA 3-1 // VIDEO + FOTO O seară memorabilă! "U" Cluj detronează liderul Chindia la debutul în antrenorat al lui Bogdan Lobonț

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close