FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Răsturnare de situație la U Cluj » Clubul a anunțat că negocierile cu noul manager sportiv au picat

U Cluj, un alt club din Liga 2 cu mari probleme în acest sezon. Sursă foto: Facebook FC Universitatea Cluj
U Cluj, un alt club din Liga 2 cu mari probleme în acest sezon. Sursă foto: Facebook FC Universitatea Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 16:18 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 17:03

Ionuț Badea (45 de ani), ultima dată antrenor la FC Argeș, ar fi trebuit să ocupe funcția de manager sportiv la U Cluj. Doar că negocierile au picat în ultimul moment.

Deși Ionuț Badea declarase public că a bătut palma cu „Șepcile Roșii”, tratativele s-au împotmolit la partea financiară. Universitatea Cluj a anunțat prin intermediul unui comunicat că Ionuț Badea nu va mai veni în Ardeal.

„Voi fi manager sportiv la U Cluj, iar Costel Enache va fi tot antrenor și în sezonul următor, dacă o să-și dorească acest lucru. Eu nu voi ocupa funcția de antrenor. Dacă Enache va pleca, vom aduce un alt antrenor”, a spus recent Ionuț Badea, la Digi Sport.

Comunicat U Cluj: „Din păcate, nu am ajuns la un acord financiar”

Într-un moment dificil pentru Universitatea Cluj domnul Ionuț Badea a fost un factor de stabilitate care ne-a făcut să trecem peste un moment sportiv tensionat. Din păcate, nu am ajuns la un acord financiar în această fază a proiectului nostru, astfel încât negocierile pentru găsirea unui manager sportiv continuă, iar rezultatul acestora va fi anunțat în zilele imediat următoare. 

Îi mulțumim domnului Ionuț Badea și ne manifestăm încrederea că rămân deschise pe viitor colaborările cu domnia sa - comunicatul emis de U Cluj.

VIDEO George Florescu, discurs necruțător după ce a fost izgonit de la U Cluj: „În România, nu sunt acceptați jucătorii cu personalitate”

Citește și alte știri din Liga 2: 

Lovitură grea pentru Petrolul! Principalul finanțator se retrage

EXCLUSIV Clubul din play-off-ul Ligii 2 care vrea să lupte pentru titlu sezonul viitor: „Avem buget NELIMITAT! Suntem în primele 3 din țară”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  30 Aprilie 2021, 09:25

Aduceti-l pe Dorinel MUnteanu .....ala ii pune sa alerge dupa minge ! Odata ce ajungi campion cu Otelul ai clasa de antrenor ! Si a mai fost la U Cluj...cunoaste istoria ! Hai Sabau ....cu Dorinel Munteanu sau coboara tu in iarba .....daca te asculta jucatorii !!! Is numai niste mercenari jucatorii adusi care stiu ca daca intra in Liga 1 isi pierd locurile de titulari ... si le e bine si caldut in Liga 2 ! Dorinel Munteanu si contract pe 3-5 ani cu echipa de castigarea titlului la final de contract ! Priviti si voi pe termen lung....vizionarilor....!

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  29 Aprilie 2021, 18:15

Figuranții care ia ți adus în conducerea clubului au venit sa de a bani sau vor fii și jucători.? Va tot căcati pe voi sa aduce ți tot felul de fomisti din cluj și din alte părți ca să stea sa besasca pe salar mare, traba jucători nu galerie.!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează