FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA 38

U Cluj merge la „baraj”! „Șepcile roșii” n-au avut emoții cu Pandurii și sunt la două meciuri de promovarea în Liga 1!

U Cluj e la un meci distanță de promovarea în Liga 1 // foto: Facebook U Cluj
U Cluj e la un meci distanță de promovarea în Liga 1 // foto: Facebook U Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 18:54

U Cluj nu s-a încurcat pe teren propriu cu Pandurii Târgiu Jiu. „Șepcile Roșii” s-au impus cu 2-0 și și-au asigurat prezența la „barajul” pentru promovarea în Liga 1, pe care îl vor disputa fie contra Dunării Călărași, fie contra lui Hermannstadt.

În an centenar, clopotele promovării bat din nou la Cluj, acolo unde echipa care a renăscut după ce a intrat în faliment se pregătește să respire din nou aer de Liga 1.

La Ploiești, Petrolul avea nevoie de o minune pentru a putea urca pe locul 3. Speranțele „găzarilor” s-au năruit însă repede, iar Academica Clinceni nu a depus armele, făcând o partidă excelentă. Ilfovenii s-au impus cu 3-2, dar au pierdut lupta pentru primul loc cu Chindia Târgoviște. Dâmbovițenii s-au impus în deplasare cu Energeticianul, scor 2-0.

U Cluj n-a stat prea mult pe gânduri în meciul cu Pandurii. Dorin Goga, fost marcator veritabil în Liga 1, a deschis scorul după doar 10 minute, printr-o execuție plasată. Tot vârful ajuns la 34 de ani a închis socotelile în minutul 58, declanșând o bucurie de nedescris în rândul celor 6-7.000 de fani prezenți pe Cluj Arena.

Jucătorii celor de la U Cluj au evoluat azi într-un echipament special, conceptualizat în memoria lui Radu Țenter, ultras al ardenlenilor care s-a stins în luna martie după un accident de circulație.

Pentru formația lui Bogdan Lobonț încep emoțiile. Duminică, meciul Hermannstadt - Dunărea Călărași (ora 18:00) va stabili cine e adversara clujenilor la baraj, în timp ce luni va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor. Turul va avea loc pe 8 iunie, iar returul se va disputa pe 12 iunie.

Chindia Târgoviște și Academica Clinceni merg la braț pe prima scenă, în timp ce U Cluj va disputa meciul de baraj.

Au retrogradat: Energeticianul, Aerostar Bacău, ACS Poli Timișoara, CS Balotești și Dacia Unirea Brăila.

rezultate etapa 38

U Cluj - Pandurii Tg. Jiu 2-0
Energeticianul - Chindia Târgoviște 0-2
Petrolul - Academica Clinceni 2-3
Daco Getica - ACS Poli Timișoara 3-1
ASU Poli Timișoara -
Metaloglobus 2-0
Luceafărul Oradea -
Dacia Unirea Brăila 6-0
FC Argeș -
Sportul Snagov 3-2

clasament final liga 2:

Vezi și: ACS Poli a retrogradat și se dezintegrează! Radu Birlică și-a anunțat plecarea din club: „Sper ca bănățenii să reconstruiască clubul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Iunie 2019, 14:48

Bogdan Lobont ...inca un pas ! NU te enerva pe oricine ! Trebuie sa fie cu greutate si cine te critica ! Si Cornel Dinu a pornit de la U Cluj si a ajuns la Nationala Mare ! Succes si tie ! Hai inca un pas ! Haide U !!!

chris_bu67
chris_bu67  •  01 Iunie 2019, 19:30

F.C.Universitatea 1919 Cluj-Napoca,te așteptăm în liga1,succes!

cneius
cneius  •  01 Iunie 2019, 14:52

"luptă directă" ???

Vezi toate comentariile (4)
Comentează