FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - FC ARGEȘ 1-2

VIDEO Faza săptămânii vine din Liga a 2-a » A vrut să facă o aroganță, dar a ajuns de râsul stadionului :)

Captura TV Telekom Sport
Captura TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 17:18

UTA a pierdut cu FC Argeș pe teren propriu, scor 1-2, însă a punctat la capitolul amuzament. Un fotbalist al gazdelor a oferit o fază comică. 

David Popa a ratat inițial de la punctul cu var, dar a avut norocul ca mingea să-i revină, pe respingerea portarului. Cu toată poarta goală în față, atacantul de 20 de ani al arădenilor a zis să trimită în plasă în stilul marilor vedete, un " no look goal".

Popa a nimerit poarta, însă n-a mai văzut și bara, pe care a luat-o în brațe, spre amuzamentul general al tribunelor, care i-au taxat "aroganța". 

VEZI AICI VIDEO CU FAZA MEMORABILĂ!

FC Argeș a obținut 3 puncte importante și a urcat pe locul 5, cu 35 de puncte, cu 4 în urma liderului Chindia. UTA e abia pe 10, cu doar 23 de puncte.

Citește și: VIDEO Snagov și U Cluj se încurcă reciproc în lupta pentru promovarea în Liga 1 » Clasamentul actualizat + rezultatele complete

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
redshow
redshow  •  18 Noiembrie 2018, 19:20
Postat de samertx pe 18 Noiembrie 2018, 18:30

Neatent nu înseamnă prost, în schimb, a eticheta, gratuit, pe altul înseamnă răutate, iar, râul, în concepția românească, este identificat cu prostia.

A fost buna ciorba de la Rin azi? Am auzit ca orezul a mai fost mancat o data...

samertx
samertx  •  18 Noiembrie 2018, 18:30
Postat de redshow pe 18 Noiembrie 2018, 18:11

Ce prostalau :)))

Neatent nu înseamnă prost, în schimb, a eticheta, gratuit, pe altul înseamnă răutate, iar, râul, în concepția românească, este identificat cu prostia.

redshow
redshow  •  18 Noiembrie 2018, 18:11

Ce prostalau :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează