FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U 1948 CRAIOVA

Craiova lui Mititelu pregătește noul sezon » Transferuri de marcă bifate de olteni!

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2018 15:19

FC U 1948 Craiova a disputat, pe teren propriu, un meci amical în compania echipei pe care trebuia să o întâlnească, oficial, în barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

Jocul cu dâmbovițenii de la Gloria Cornești a fost tranșat categoric de olteni, scorc 8-2.  Oltenii se preocupă deja de noul sezon, când vor juca în Liga a 3-a, și și-au anunțat primele mișcări notabile la nivelul lotului.

"Mădălin Ciucă va juca pentru noi în următorul campionat. Ne vom baza, de asemenea, pe alți doi jucători cunoscuți, Sabin Lupu și Olivian Surugiu. Obiectivul pe care îl atacăm în viitorul sezon nu poate fi altul decât promovarea în eșalonul secund”, a precizat președintele oltenilor, Marcel Iancu.

Mădălin Ciucă are 35 de ani și evoluează pe postul de fundaș central. A mai evoluat în 3 rânduri pentru formația olteană, adunând în total peste 100 de meciuri. Ultima dată a fost legitimat la FC Argeș. 

Olivian Surugiu are 28 de ani și este mijlocaș dreapta. A jucat ultima dată la Hermannstadt. Anul trecut a prins meciuri atât la Pandurii, cât și Gaz Metan Mediaș. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
pepeci
pepeci  •  20 Iunie 2018, 00:31

Mascariciul asta moare in liga a 2-a, daca ajunge acolo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează