FOTBAL  »  LIGA 3  »  PLAY-OUT

VIDEO + FOTO CS Dinamo o trimite pe FCSB 2 spre Liga 4 » Gol de generic marcat de „Dayro” în decorul dezolant din Ștefan cel Mare

FOTO: Cristi Preda (GSP.ro) +9   FOTO
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de , - Publicat sambata, 13 mai 2023 20:06 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 21:47

CS Dinamo București a învins-o pe FCSB 2, scor 1-0, în runda cu numărul 8 a play-out-ului Seriei 4 din al treilea eșalon.

Bătrâna arenă din Ștefan cel Mare își trăiește ultimele clipe. Într-un decor dezolant, cu multe scaune lipsă și doar 100 de spectatori, s-a jucat, în teorie, penultimul meci oficial înaintea demolării, disputa dintre CS Dinamo și FCSB 2. 

„Cutremur” după ultima umilință și ratarea promovării în Liga 1 » Antrenor demis și toate contractele jucătorilor reziliate: „Refacem din temelii”
REFORMĂ
„Cutremur” după ultima umilință și ratarea promovării în Liga 1 » Antrenor demis și toate contractele jucătorilor reziliate: „Refacem din temelii”

La „oficială” au fost și câteva nume cunoscute, dinamoviștii Valentin Borcea, Ștefan Fara și Ahmed Bani, George Merloi, extrema Voluntariului, Dănuț Lupu sau Anghel Iordănescu. „Generalul” a plecat la pauză. N-a apucat să își vadă la joc băiatul, pe Alex Iordănescu, introdus la pauză în tabăra lui CS Dinamo.

VIDEO. „Dayro”, gol de generic în CS Dinamo - FCSB 2

Meciul a început cu ocazii mari la ambele porți, toate plecate de la gafele portarilor. Unicul gol a fost marcat de Daniel Dinu. În minutul 33, vârful supranumit „Dayro” a transformat magistral, direct în vinclu, o lovitură liberă de de la 20 de metri.

Porecla Dayro o am de la 4 ani, aveam chica la fel cum o avea și Dayro Moreno (n.r - fostul fotbalist de la FCSB). Dar de mic am fost dinamovist
Daniel Dinu, într-un interviu mai vechi pentru GSP

Partea secundă a fost marcată de proteste la adresa arbitrilor și de un moment inedit. Ahmed Bani și Valentin Borcea au aplaudat în picioare momentul în care pe teren a fost introdus Mituț Oprea, fostul lor coleg din academia „câinilor”, care evoluează acum în Liga 2.

+5 FOTO

FCSB 2, aproape de retrogradarea în Liga 4

Cu două etape rămase de disputat din play-out, Dinamo conduce Seria 4. Are 32 de puncte și nicio emoție în privința retrogradării.

Echipa secundă a celor de la FCSB este ultima, cu doar 21 de puncte, și are nevoie de un miracol pentru a evolua și sezonul următor în al treilea eșalon.

VIDEO. Dănuț Lupu, despre situația de la Dinamo, obiectivele celor de la CS, și posibilitatea unei fuziuni: „Cred că Dinamo ar trebui să mai rămână un an în Liga a 2-a”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Încă o echipă și-a depus candidatura pentru play-off-ul din sezonul viitor: „Vrem mai sus!”

VIDEO Cum promovează Dinamo meciul cu CSA Steaua: „Vrei să îți «ferești» fiul de turmă?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
fc_zcsb_manita_manita
fc_zcsb_manita_manita  •  14 Mai 2023, 08:24
Postat de Vvvvvv pe 13 Mai 2023, 22:24

Sa te numesti CS Dinamo Bucuresti, sa joci in Stefan cel Mare iar suporterii care se considera "dinamovisti" sa urmeze un SA numit DDB 1948 la Clinceni in Ilfov, asta chiar pare de noaptea mintii, dar nu ma mai mira nimic, cata vreme acelasi scenariu sa intampla cu alti suporteri considerati "stelisti" care urmeaza un SA numit FC FCSB in Berceni, la o aruncatura de bat Ilfov.

Multă prostie. Ieri DDB-iștii îi numeau "turmă" pe stelisti, de parcă ar urma să joace cu FC FCSB. :)))

gicab
gicab  •  13 Mai 2023, 23:28

“Cu două etape rămase de disputat din play-out, Dinamo conduce Seria 4. Are 32 de puncte și nicio emoție în privința retrogradării.”… sa scrii așa ceva nu e chiar ușor… dar doar un gspist o putea face

creeperno807
creeperno807  •  13 Mai 2023, 22:36

Felicitari!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează