FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

CSA Steaua București umilește Concordia Chiajna 2 și este calificată matematic la barajul de promovare

CSA Steaua București a învins Concordia Chiajna 2 FOTO AS47
CSA Steaua București a învins Concordia Chiajna 2 FOTO AS47

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 18:50 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 20:09

CSA Steaua București a învins Concordia Chiajna 2, scor 5-0, și s-a calificat la barajul de promovare.

Pe stadionul din Chiajna, CSA Steaua a trecut fără emoții de echipa secundă a celor de la Concordia și a obținut biletele pentru barajul de promovare cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat.

CSA Steaua București, victorie fără emoții

Steaua București a deschis scorul prin Alex Zaharia, care a înscris superb în minutul 10, cu o execuție în vinclul porții apărate de Alexandru Duță. Zaharia a oferit și un assist la primul gol marcat de Remus Chipirliu în minutul 24.

După pauză, Chipirliu a continuat forma bună în tricoul Stelei și a reușit „dubla”, după ce a primit o pasă cu călcâiul de la colegul său din atac, Philippe Nsiah. Florin Răsdan și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 89, iar Emilian Pacionel a închis tabela la ultima fază a meciului.

M-am bucurat când am marcat. Îmi fac treaba, nu contează cu cine joc. Important este când câștigă echipa. Am început mai slab, dar important este că am câștigat și am marcat multe goluri. Important este să terminăm pe primul loc în campionat
Florin Răsdan, mijlocaș CSA Steaua

Când intri pe teren, trebuie să dai totul. Privim toate meciurile ca pe o finală, sperăm să jucăm din ce în ce mai bine, iar această victorie a fost foarte bună pentru moralul nostru. Sper să arătăm mult mai bine la meciurile de baraj. Suntem jucători cu calități foarte bune și când intrăm pe teren dăm totul
Emilian Pacionel, mijlocaș CSA Steaua

CSA Steaua București s-a calificat la barajul de promovare

Astfel, Steaua s-a calificat la baraj după ce a ajuns la 39 de puncte în acest sezon, iar „militarii” nu mai pot fi ajunși de Progresul Spartac, formație care se află pe locul 3. Dacă FCSB 2 se va impune în duelul de mâine cu Metalul Buzău, trupa pregătită de Bogdan Vintilă va obține ultimele bilete pentru baraj.

VIDEO. Bogdan Bucur, primul „trădător” pe axa Dinamo - Steaua, de după Revoluție: „Iubesc Steaua. Iubesc Dinamo. Mi-e imposibil să aleg între ele!”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

CS Universitatea Craiova, pierdere importantă înainte de meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a sezonului regular

Victor Becali, după ce Ioniță a fost suspendat pentru doping: „Nu o să-l mai sfătuiesc niciodată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
catalynn
catalynn  •  10 Aprilie 2021, 11:24
Postat de cata255 pe 10 Aprilie 2021, 06:46

iti dai invitatii cu Dinamo, cu Rapid... aia nu va recunosc puisor de vrabiuta... Dinamo a trimis echipa under 15 in semn de respect

Nu mă postacule dovedit, la voi la ferma nu v-au spus ca Rapid, Dinamo și Concordia fiind echipe invitate in L3, sunt obligate sa folosească 8 juniori la fiecare partida!? :-))) Dinamo au trimis tot ce și-au permis, însă de unde sa trimită la echipa secunda când ei nu au nici pt echipa din L1!? :-)))

partea47mea
partea47mea  •  10 Aprilie 2021, 07:37

CSA Steaua Bucuresti! Q.E.D. !

cata255
cata255  •  10 Aprilie 2021, 06:46
Postat de catalynn pe 10 Aprilie 2021, 00:07

In etapa viitoare va așteptăm in Ghencea! :-)))

iti dai invitatii cu Dinamo, cu Rapid... aia nu va recunosc puisor de vrabiuta... Dinamo a trimis echipa under 15 in semn de respect

Vezi toate comentariile (18)
Comentează