FOTBAL  »  LIGA 3  »  DEBUT

VIDEO Fostul ministru din Cabinetul Dăncilă a debutat în Liga 3. S-a cerut în teren, dar n-a reușit să atingă mingea » Ce afirmație șocantă făcea în 2019

Daniel Breaz, în spatele Vioricăi Dăncilă
Daniel Breaz, în spatele Vioricăi Dăncilă

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 17:28 / Actualizat marti, 09 mai 2023 18:29

Daniel Breaz, fost ministru interimar al Educației și totodată fost ministru al Culturii din partea PSD în „Cabinetul Dăncilă”, a debutat week-end-ul trecut, la vârsta de 48 de ani, în Liga 3 din România, în tricoul celor de la CS Universitatea Alba Iulia.

Actual rector al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz e legitimat la clubul care a evitat în ultimul moment retrogradarea în Liga 4. Conform presei locale din Alba, fostul ministru e cel care i-a solicitat antrenorului să-l trimită în teren pe finalul meciului cu Sănătatea Cluj. 

Breaz nu a reușit să atingă mingea din momentul în care a fost introdus, ipostază care a provocat rumoare în tribunele stadionului „Cetate”.

„Finalul de joc a consemnat și o noutate, mai exact debutul ca jucător în acest sezon de Liga a 3-a a rectorului Universității «1 Decembrie 1918» din Alba Iulia, Daniel Breaz, principalul susținător al trupei universitare, persoana care a decis înființarea echipei de fotbal a clubului universitar în urmă cu 5 ani și care contribuie permanent la progresul pas cu pas al acesteia”, a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a echipei. 

Fostul ministru din Cabinetul Dăncilă a debutat în Liga 3. S-a cerut în teren, dar n-a reușit să atingă mingea » Ce afirmație șocantă făcea în 2019
Daniel Breaz / Sursă foto: Facebook

Daniel Breaz, în august 2019, despre Holocaustul împotriva romilor: „Un moment mai delicat, să nu spunem neplăcut”

În 2019, în perioada în care ocupa funcțiile de ministru al Culturii și ministrul interimar al Educației, Daniel Breaz a oferit o declarație controversată, considerând, conform Libertatea, că Holocaustul împotriva Romilor a fost „un moment mai delicat, să nu spunem neplăcut”. Afirmația acestuia a fost amplu taxată la momentul respectiv.

De-a lungul timpului au fost și momente mai delicate, să nu le spunem dificile sau să nu le spunem neplăcute; (…) anumite minorități au avut de suferit, ceea ce ne face să găsim momente cum este cel de astăzi, prin care readucem în atenția, nu doar a românilor , ci a întregii națiuni române, a întregii Europe, a întregii lumi, faptul că respectăm aceste minorități”, spunea Daniel Breaz în august 2019.

Peste 500.000 de romi au fost exterminați în Europa ocupată de naziști. În amintirea acestora, 2 august a fost declarată „Ziua Europeană de comemorare a Holocaustului romilor”.

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Fostul mare atacant al României le ia partea lui Becali și Varga: „Sunt un rău necesar”

Hagi a reacționat imediat după anunțul lui Becali despre „convenția” cu Rotaru: „Nu-mi plac lucrurile astea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
therealreddog33
therealreddog33  •  09 Mai 2023, 19:11

Eu zic ca acum e randul lui Jiji, sa debuteze și el la 65 de ani in Liga I! Ca doar și el tine echipa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează