FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Daniel Pancu aplică pentru a obține cetățenia unei alte țări » Ia în calcul să antreneze acolo în viitor

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 18:19

Daniel Pancu (41 de ani) a făcut demersurile pentru a obține cetățenia turcă. Actualul antrenor al Rapidului ia în calcul posibilitatea de a antrena în ligile inferioare din Țara Semilunei în viitor.

„Turcia este a doua mea casă şi chiar am făcut demersuri pentru a obţine cetăţenia, pentru că am mai mult de 5 ani jucaţi în Turcia. Mi s-a mai oferit această şansă când am jucat la Bursaspor, am refuzat atunci din motive pe care nu mi le mai amintesc, dar acum voi profita de ocazie pentru că sunt nişte oportunităţi.

În liga a doua sau a treia din Turcia nu pot antrena străinii, dar cu paşaport turcesc se poate. Deocamdată, planul meu este legat de Rapid, sper să antrenez cât mai mult la Rapid, să ne îndeplinim cât mai repede obiectivele şi să ajungem în Liga I, acolo unde ne este locul”, a declarat Pancu conform TV Telekom Sport. 

5 sezoanea evoluat Daniel Pancu în turcia. Patru pentru Besiktaș, între 2002 și 2006, și unul pentru Bursaspor.

Vezi și: 

Rapid, victorii pe linie în cantonamentul din Antalya » Astăzi a trecut de ocupanta locului 9 din prima ligă turcă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează