FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

Decizie-ȘOC la echipa lui Mititelu! Mihai Dina și Florin Costea au fost excluși din lotul lui FC U Craiova 1948 » Conducerea reacționează: „Au înjurat coechipierii, au avut atitudini incorecte”

Mihai Dina și Florin Costea
Mihai Dina și Florin Costea

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2019 13:46

Florin Costea (33 de ani) și Mihai Dina (33 de ani) au fost excluși din lotul lui FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu din Liga a 3-a, informația fiind oferită de site-ul oficial al oltenilor.

„Jucătorii sub contract Costea Florin și Dina Mihai au fost excluși din lotul echipei mari, fiind puși la dispoziția clubului. Decizia a fost luată de președintele Marcel Puscaș în urma referatului întocmit de Nicolo Napoli și confirmat de Robert Săceanu. Motivele vizează aspecte disciplinare grave”, se arată pe site-ul lui FC U Craiova 1948.

Din primele informații, se pare că antrenorul italian le-ar fi reproșat jucătorilor atitudinea indolentă de la antrenamente, iar cei doi ar fi răbufnit la adresa lui Napoli.

„La propunerea domnului Napoli am luat această decizie pe motive disciplinare. Au înjurat coechipieri, au întârziat la antrenamente, au avut atitudini incorecte față de staff. Nu vreau să detaliez. De bătut nu s-au bătut cu nimeni”, a declarat președintele lui FC U, Marcel Pușcaș, pentru GSP.ro.

Chiar ieri la amicalul cu FC Rukh Brest, scor 0-4, Costea a fost introdus pe parcursul meciului de Napoli, dar românul a cerut schimbare pe finalul partidei. Italianul l-a suspectat pe Costea că s-a dat lovit.

„Apropo de fotbal și de FC U Craiova. Nu există motive de indisciplină. E doar plăcerea unora să nu mai fim la echipă. Primesc multe mesaje și oamenii trebuie să știe adevărul. Numai bine” Mihai Dina pe Facebook

Adrian Mititelu a fost de acord cu decizia conducerii: „Relatările lui Pușcaș și Napoli au fost foarte grave și e normală decizia pe care cei doi au luat-o. Nu vreau să spun ce s-a întâmplat acolo, dar e foarte grav”, a spus Mititelu pentru GSP.ro.

FC U Craiova 1948 se află în cantonament în Antalya unde se pregătește pentru a promova în acest sezon în Liga a 2-a. Dina și Costea urmează să se întoarcă în România vineri seară, decizia fiind a lui Nicolo Napoli (57 de ani).

După apariția știrii pe GSP.ro, Mihai Dina a avut o nouă reacție: „Minciuni de 3 lei. Era mai frumos să spună mulțumesc pentru Liga a 4-a și că am fost alături de echipă. Încercați să găsiți vinovații de ce se întâmplă la echipă”.

Florin Costea, exclus în trecut din cauza meniului

În 2011, pe când Laurențiu Reghecampf antrena Universitatea Craiova, i-a exclus din lot pe Mihai și Florin Costea din cauza meniului. Mihai obișnuia să mănânce papanași, iar Florin era disperat după pizza. Cei doi jucători erau preferații lui Mititelu, iar asta l-a costat postul pe Reghecampf, care a fost demis imediat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  14 Februarie 2019, 20:36

Nu stiu de Dina,mi-a placut cum juca, dar fratii Costea,numai daca le vezi figurile,iti dai seama cat de subtiri sunt cu intelectul!

fcu1948
fcu1948  •  14 Februarie 2019, 18:13
Postat de Cosmin Popa pe 08 Februarie 2019, 20:17

O echipa infintata in 2017 fara palmares si de liga3 nu intereseaza pe nimeni de *** lui ajica

D-aia comentezi tu pe aici, pentru ca nu te interesează. Faptul ca esti un nimeni, este mai mult decât evident...

fcu1948
fcu1948  •  14 Februarie 2019, 18:11
Postat de Cosmin Popa pe 08 Februarie 2019, 20:39

Ba ajica mai taci din gura ca voi sunteti vai de capul vostru !!! Ati falimentat pe pielea vostra si la acolo veti ramane . Ce credeti ca veti promova anul asta ...vise taica acolo veti ramane nu va mai crede nimeni sunteto vai mama voastra si la anu gata DESFINTAREA !!!!!!

Tu te cerți cu Ajica sau cu instanțele de judecată din România care au stabilit ca csu NU detine palmaresul Universitatii Craiova și este o CLONĂ?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close