FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Dragnea se implică în salvarea Rapidului: "Este un simbol și o legendă" » A făcut un anunț-surpriză

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 12:17

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților și un cunoscut fan al Rapidului, a anunțat că-l sprijină pe Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, în inteția de a cumpăra brandul Rapid.

În plus, Dragnea anunță că și Primăria Capitalei ar putea fi interesată de achiziționarea clubului alb-vișiniu, aflat în faliment.

"Mi-a zis (n.r. Daniel Tudorache) că vrea să se implice, ca autoritate, în clubul Rapid şi eu am spus că îl susţin moral. Sunt rapidist de la trei ani pot să-l susţin, să-l încurajez moral. Aş vrea să salvăm acel club, care este un club simbol, este o legendă a sportului românesc, nu numai a fotbalului.

Eu cred că şi Primăria Capitalei doreşte să se implice, eventual printr-un acord. Dar cred că împreună pot găsi o soluţie bună. Poate şi cu Primăria Sectorului 6. Este un club fanion care nu cred că ne poate aduce deservicii", a spus Dragnea, potrivit Mediafax.

Citește și: Veste uriașă pentru fanii Rapidului! Clubul poate fi preluat de un om de afaceri important: "Se va înscrie la licitație"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1629402147290065
Pelihaci Laurentiu  •  18 Iulie 2017, 20:11

RAPID...nu mai are galerie.are "băieți buni" care așteaptă la cotitura sa primească un 5% din vânzarea de bilete... noi ceilalți...care iubim RAPIDUL, ne dorim un RAPID care sa ne readucă bucuria de a fi suporteri. mai bine primăria decât...asa ziși patronajul cu matele goale...HAI RAPID.RAPID NU MOARE

gicab
gicab  •  18 Iulie 2017, 13:39

Salvează praful de pe toba

vladutz13
vladutz13  •  18 Iulie 2017, 13:34

Rapid PSD, Rapid PSD, Rapid PSD!!! Asta o sa vi se strige pe toate stadioanele din Romania si din punctul meu de vedere binemeritat daca galeria nu reactioneaza acum impotriva politizarii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează