FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Este oficial! Unde se mută Rapid începând din returul sezonului acesta: GSP a vizitat deja stadionul

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 20:38

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în urmă cu două săptămâni, Rapidul se va muta în Regie pentru a doua parte a acestui sezon, asta pentru că stadion Giulești va intra în renovare.

"Acum 8 ani în Regie. Din retur, aici vom juca meciurile de acasă", este mesajul postat de giuleșteni pe Facebook alături de o poză din urmă cu 8 ani, de la o deplasare a fanilor pe stadionul lui Sportul, probabil la un meci de Liga 1.

"Nu știm clar când va începe demolarea, cred că în februarie cel mai probabil. Încercăm să mergem pe Sportul. Sunt însă destule probleme, vom cunoaște exact situația după ce vom face o analiză săptămâna viitoare", a zis Burcă pentru GSP.RO.

Citește și:  VIDEO + FOTO EXCLUSIV Imagini halucinante de pe stadionul Sportul: GSP a inspectat arena și a dat de un om care se droga în tribune :O

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează