FOTBAL  »  LIGA 3  »  SCANDAL

EXCLUSIV Alibec "blochează" vânzarea mărcii și a palmaresului » Detalii incredibile din culisele unui scandal intern

Articol de - Publicat sambata, 26 mai 2018 08:58

Farul mai are nevoie de un singur punct în meciul de azi cu Sportul Chișcani pentru a-și asigura revenirea în "B". Până la promovarea matematică, suporterii duc lupte aprige pentru recuperarea mărcii și a palmaresului clubului intrat în faliment în septembrie 2016.

Miercuri au fost trimise alte două oferte pentru Adunarea Creditorilor, cea mai mare, de aproximativ 11.000 de euro, a aparținut celor de la SSC Farul. Adunarea Creditorilor a soluționat rapid speța și a considerat că oferta este prea mică, fiind respinsă.

"E normal să-mi recuperez banii"

Ultrașii consideră că în spatele acestui refuz s-ar afla Giani Nedelcu, fostul finanțator al "marinarilor".

"Îți spun eu de ce tot amână vânzarea. E o mânărie cusută cu ață albă. Giani așteaptă ca Alibec să fie vândut de Steaua, iar vechea societate a Farului va încasa 5% din suma de transfer, grila de formare. Asta pentru că echipa Callatis Mangalia nu mai există", a spus Sorin Mihăilescu, unul dintre liderii galeriei constănțene.

"Nu mă interesează ce zic cei de la SSC. Nici nu mai știu exact ce mai am de recuperat. Cred că suma de 80.000 de euro pusă garanție o am de luat și ar mai fi de luat 70-80.000 de pe urma transferului lui Alibec, depinde cu cât îl vinde Steaua.

Nu vreau să blochez nimic, dar ăsta e cursul normal al lucrurilor. Normal că vreau să-mi recuperez din ce am investit, nu am nimic cu SSC Farul, din partea mea să ajungă în Liga 1. Totuși, dacă nu se cumpără marca, asta e!", a replicat Nedelcu. 

3.150 €e suma la care au fost evaluate marca și palmaresul Farului

Denis e "lup de mare" :)

Situația este și mai amuzantă în condițiile în care Alibec este membru cotizant al formației suporterilor. Are statut de "lup de mare", adică a donat cel puțin 600 de lei clubului. Totuși, el, ca produs al Farului, blochează acum, după cum susțin suporterii, vânzarea mărcii și a palmaresului către SSC. 

Show în tribune

Pregătirile pentru meciul cu Sporting Chișcani de azi, de la ora 18:00, sunt în toi la Constanța. SSC Farul așteaptă în jur de 7.000 de oameni în tribune. "Va fi un spectacol total. Vom avea și o coregrafie pe care o afișăm cu 5 minute înaintea startului partidei. E o zi de sărbătoare pentru orașul nostru și trebuie tratată ca atare", anunță liderii galeriei Farului.

Următoarea licitație, pe 26 iunie

Adunarea Creditorilor a înștiințat-o pe SSC Farul că următoarea licitație va avea loc marți, 26 iunie. Iar până la adjudecare, se va organiza câte o licitație săptămânal, în fiecare zi de marți de la data prezentată. Participanții trebuie să achite 400 de euro taxa de participare și valoarea caietului de sarcini.

De asemenea, va trebui depusă o garanție de 20% din prețul de pornire a licitației, plus o scrisoare de garanție bancară în valoare de 80.000 de euro. Pasul de licitație va fi de 18% din valoarea ultimului preț strigat. "Nu avem banii ăștia, dar vom face tot posibilul să facem rost de ei", a mai comentat Sorin Mihăilescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
jack_the_striper
jack_the_striper  •  26 Mai 2018, 11:30
Postat de fcsb.86 pe 26 Mai 2018, 10:48

Crede cineva ca primeste acei 5% de la Becali? Poate dupa vreo 3-4 procese si o decizie irevocabila... mai exact vreo 5 ani minim :))))))))) Suporterii pot sta linistiti.

Ar trebui o *** generala în fotbalul românesc, începând cu Jiji și terminand cu azgarici precum acest Giani Nedelcu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hennessylvmh
hennessylvmh  •  26 Mai 2018, 11:18
Postat de fcsb.86 pe 26 Mai 2018, 10:48

Crede cineva ca primeste acei 5% de la Becali? Poate dupa vreo 3-4 procese si o decizie irevocabila... mai exact vreo 5 ani minim :))))))))) Suporterii pot sta linistiti.

Nu e vorba daca ii primeste sau nu. E vorba ca pana nu ii primeste Farul o sa fie tinut intr-un sertar.

fcsb.86
fcsb.86  •  26 Mai 2018, 10:48

Crede cineva ca primeste acei 5% de la Becali? Poate dupa vreo 3-4 procese si o decizie irevocabila... mai exact vreo 5 ani minim :))))))))) Suporterii pot sta linistiti.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează