FOTBAL  »  LIGA 3  »  PETROLUL PLOIEȘTI

EXCLUSIV Schimbare de antrenor la Petrolul Ploiești: 3 nume grele din Liga 1 sunt pe listă » Oficialii promit transferuri spectaculoase în iarnă

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 13:36

Petrolul Ploiești încearcă din răsputeri să revină în elita fotbalului, fiind cotată cu șanse mari ca la finalul acestui sezon să promoveze în Liga 2-a.  

"Găzarii" se pregătesc pentru o mutare importantă pe banca tehnică: tehnicianul Octavian Grigore, antrenorul care o pregătește pe Petrolul de mai bine de un an și jumătate, urmează să renunțe la funcția de antrenor și să ocupe postul de director sportiv. 

"Cred că este soluția cea mai bună pentru club. La Ploiești e o presiune permanentă și fiecare om are nevoie de o pauză la un moment dat. Eu sunt vicepreședinte în organigrama clubului, sunt implicat ca membru fondator și ca inițiator, vomm vedea în zilele următoare care vor fi exact atribuțiile mele în cadrul clubului. 

Lucrurile trebuie să meargă ok mai departe, iar echipa să ajungă cât mai repede în Liga 1", a declarat "Tavi" Grigore, în exclusivitate pentru GSP.RO. 

Locul acestuia urmează să fie luat de un antrenor cu mare experiență în Liga 1: oficialii ploieșteni negociază cu 3 antrenori importanți, o decizie finală urmând să fie luată în perioada următoare.

În plus, Petrolul pregătește o campanie de achiziții extrem de stufoasă, care să-i faciliteze și mai mult drumul către Liga 1. 

Petrolul Ploiești e lider în C3, cu 32 de puncte, cu două mai multe decât urmăritoarea AFCM Alexandria.  

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
chris_bu67
chris_bu67  •  19 Noiembrie 2017, 15:30
Postat de Bogdan Paun pe 19 Noiembrie 2017, 15:02

Sper sa fie Razvan Lucescu, daca tot gandim un proiect pe termen lung! Ar fi antrenorul ideal pentru noi... Asta in caz ca sunt adevarate zvonurile ca va fi schimbat de la PAOK cu Vadan Milosevic...

Răzvan lucrează cu Capră patron

121476284914194
Vasile Tache  •  19 Noiembrie 2017, 15:19

Dna.dra Maria Andries isi ascute creioanele! Sa vezi acum editoriale-ca pe vremuri dar si bani pe drepturi de autor!

10209813354841598
Bogdan Paun  •  19 Noiembrie 2017, 15:02

Sper sa fie Razvan Lucescu, daca tot gandim un proiect pe termen lung! Ar fi antrenorul ideal pentru noi... Asta in caz ca sunt adevarate zvonurile ca va fi schimbat de la PAOK cu Vadan Milosevic...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează