FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA II 0-3

FCU Craiova - CSU Craiova II 0-3 // Echipa lui Adrian Mititelu, UMILITĂ de echipa secundă a marii rivale CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 19:29

LIGA 3. Derby-ul local dintre FCU Craiova, locul 2, formația lui Adrian Mititelu, și echipa secundă a celor de la CSU Craiova, locul 10, a avut un deznodământ drastic: CSU II s-a impus cu 3-0.

FCU Craiova, marea favorită la promovarea în Liga 3 la startul sezonului, și-a compromis definiv sezonul. Astăzi, pe stadionul din Severin, a suferit o înfrângere usturătoare în fața rivalei din oraș.

Partida conta imens pentru orgoliul suporterilor, galeria echipei desființate U Craiova împărțindu-se între formația lui Mititelu și CSU Craiova, din Liga 1. 

  • FCU Craiova este pe locul secund în seria a III-a din Liga 3, cu 50 de puncte.
  • Echipa care va promova la finalul sezonului este AFC Turris Turnu Măgurele.

Vezi meciul integral

 

Vezi și: 

VIDEO HAOS la meciul lui CSA Steaua din Liga 4! Un fotbalist a fost făcut KO pe teren, imagini șocante! Marius Lăcătuș a intervenit + partida a fost suspendată în minutul 70

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
fcu1948
fcu1948  •  06 Mai 2019, 01:02

Csu clona-fcsb 0-1, încă o umilința pt echipa înființata in 2013 la Bucuresti. Clona pesedista și-a respectat statutul de satelit al fecesebeului și a cedat meciul vecinilor din Bucuresti. Perfect normal pt o echipa care are ca “finanțator” un bucureștean mare fan 5teaua.

fcu1948
fcu1948  •  05 Mai 2019, 19:14
Postat de kaloogarele pe 05 Mai 2019, 16:26

feceu, tu esti mai rau ca saakashvili. ala si-a mincat cravata de oftica, tu ti-ai halit toata garderoba :)))))))))). dhhuaaamne, ce UMIILIIREEE v-atz luat. hhhhiiiihihihihihiihihi

Mai bine sa mănânci cravata sau garderoba, decât *** cum faci tu. Mai umilitor este sa iti propui sa câstigi titlul și sa termini Gâfâind pe locul 3 intr-un campionat modest cu alde Călărași, Chiajna, Voluntari, Sepși, Hermanstadt sau Botoșani. Este umilitor sa fi fanul unei echipe satelit a fcsb-ului și al cărui “patron” este un stelist din Bucuresti. Asta da Umilinta Maxima.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kaloogarele
kaloogarele  •  05 Mai 2019, 16:26

feceu, tu esti mai rau ca saakashvili. ala si-a mincat cravata de oftica, tu ti-ai halit toata garderoba :)))))))))). dhhuaaamne, ce UMIILIIREEE v-atz luat. hhhhiiiihihihihihiihihi

Vezi toate comentariile (57)
Comentează