FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCU CRAIOVA

FCU CRAIOVA // Moment de mândrie pentru echipa lui Adrian Mititelu: Tudor Gheorghe, fotografiat în echipamentul echipei din Liga 3

Tudor Gheorghe // Sursă foto: Facebook FCU Craivoa 1948
Tudor Gheorghe // Sursă foto: Facebook FCU Craivoa 1948

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 23:12

FCU Craiova, formația finanțată de Adrian Mititelu, nu mai are șanse să promoveze în liga secundă, fiind la 9 puncte de Turris Turnu Măgurele cu 5 etape rămase de jucat, dar punctează la capitolul imagine într-un moment în care atenția din oraș e acaparată din ce în ce mai mult de CSU Craiova, clubul din Liga 1.

Marți, pe pagina de Facebook a lui FCU 1948 au apărut două imagini cu celebrul cântăreț și compozitor Tudor Gheorghe (73 de ani). Acesta era îmbrăcat într-un trening cu însemnele echipei din Liga 3. 

Tudor Gheorghe, mare pasionat de fotbal, e un susținător al echipelor din Craiova. În tinerețe, a compus O iubire alb-albastră, unul dintre imnurile echipei vechi, de al cărei palmares istoric sunt străine ambele „Universități” care activează acum în Bănie.  

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  04 Mai 2019, 14:09

Se stie că n-o să țină niciodată cu cârnăcior electoral 2013,rușinea fotbalului românesc fără istorie și palmares înființată ILEGAL la București băgată ilegal direct in liga a doua.

lionforever
lionforever  •  01 Mai 2019, 20:53
Postat de blatistu49 pe 01 Mai 2019, 10:00

sa i atraga pe votanti dar cind se va inchide robinetul va disparea clona intr o zona unde oamenii sunt mai usor de manipulati de ce nu se n finteaza CSU uri La TimisoaraCLUJ

Eu nu votez si nu am votat niciodată mizeria de partid numit psd si o sa votez si la referendum spre liniștea ta.

lionforever
lionforever  •  01 Mai 2019, 20:47
Postat de Adrian Și Atât pe 01 Mai 2019, 01:58

Poți traduce? Îți dă ***! dă-o în colo de treabă. Munca nu își place, doar *** precum idolului tău, ***. Vezi nu cumva să ajungi și tu un *** precum el.

Vorbeste cu toti dinții inclusiv aia din batista ca nu se intelege nimic doar stelute.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează