FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

FOTO Al doilea succes din două meciuri pentru CSA Steaua! Suporterii au fost din nou la înălțime

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2017 12:37

CSA Steaua s-a impus în a doua partidă amicală jucată de la reunirea echipei, împotriva naționalei U17 a României. Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 2-0.

Susținută de pe margine și de câteva zeci de suporteri, Steaua a deschis scorul în minutul 39 prin Cătălin Mirea, iar cea de-a doua reușită a fost marcată de mijlocașul ofensiv Gabriel Peptănuș, după pauză.

Pentru amicalul cu "tricolorii" U17, Ion Ion nu a putut conta pe Răzvan Prodan, indisponibil din cauza unei întinderi musculare și nici pe Predescu, acesta fiind răcit.

Mirea este deja la a doua reușită în două partide jucate de CSA Steaua, după ce a punctat și în primul meci de pregătire, câștigat de "militari" în Ghencea, în fața celor de la Comprest.

Echipa de start a CSA Steaua: Iancu - Butoi, Pădureț, Sitaru, Grigore - Gheorghiță, Cadolar, Vâlcea - Chivu, Mirea, Pătrănoiu

Echipa de start a României U17: Ducan - Georgescu, Duțu, Boloca, Chiorean - Negrean - Girsik, Nițescu, Șteau, Matiș - Toma

Partida dintre CSA și naționala U17 s-a disputat la Cheile Grădiștei, acolo unde steliștii se află în cantonament până pe data de 4 august. 

LOTUL STELEI 

Portari: Claudiu Chiș (25 de ani), Andrei Voican (18), Mihai-Horia Iancu (23)

Fundași:
 Mihai Butoi (18), Claudiu Zamfirescu (19), Ștefan Pădureț (18), Răzvan Prodan (18 ), Bogdan Sitaru (26), Sergiu Chirilă (18), Eduard Radu (17 ), Andrei Grigore (18)

Mijlocași:
 Roberto Chivu (18), Alin Predescu (22) Mihai Lolescu (18), Adrian Dorobanțu (18), Cadolar Curt (18), Adrian Vîlcea (19), Alin Turbatu (18), Andrei Pătrănoiu (24), Gabriel Peptănuș (18), Junior Măcriș (20),

Atacanți:
 Alexandru Izvoranu (18), Cătălin Mirea (19)

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (39)
poison
poison  •  30 Iulie 2017, 14:45

Milioanele de suporteri stelisti saluta a 2a victorie a Stelei Bucuresti! Ca dinamovist salut reaparitia rivalei Steaua si o asteptam in Liga 1 in marele derby românesc!

iosif.
iosif.  •  30 Iulie 2017, 14:19
Postat de catalynn pe 30 Iulie 2017, 14:14

Haide sa privim partea plină a paharului, fcsb nu va mai supraviețui mult, in approx 2 ani va veni si sentința executorie in privința daunelor pt folosirea ilegală a brandului Steaua cu ajutorul căruia Becali a facut multe milioane pt zestrea fetelor, dar nu vrea sa le împartă cu deținătorul de drept al mărcii, si fcsb va intra in faliment asa cum a declarat. Cu acea ocazie multe știri neinteresante de pe site-urile de sport romanești vor dispare :-)))

Haide sa privim partea plina a meseriei tale de postac: ai frigiderul plin de carne deci esti asigurat iarna asta

iosif.
iosif.  •  30 Iulie 2017, 13:59
Postat de catalynn pe 30 Iulie 2017, 13:49

Bravo GSP, mai greu la inceput, dar uite ca usor, usor se poate atunci cand omul vrea :-)))) Joc bun, atmosfera superba, aer curat, insa de la unii care nu ies dun casa cu lunile nu am cum sa ma astept sa înțeleagă :-))) Azi Steaua a avut mai mulți suporteri (accentuez SUPORTERI nu simpli spectatori consumatori de pufuleți si semințe) decat fcsb in 3 meciuri! Vad ca sunt cativa fcsbisti confuzi care numesc Steaua "clona" uitând ca fcsb nici macar clona nu e desi vor cu tot dinadinsul sa fie, ci pur si simplu o alta entitate care n-are nici in clin nici in mâneca cu Steaua Bucuresti! In final un citat relevant din Motivarea sentinței CAB: "Partile desfasoara servicii in parte identice si similare in sfera activitatii, parata revendicandu-si in materialele de promovare si pe site-ul propriu palmaresul reclamantului si pretinde fata de public a fi continuator a acestuia, utilizeaza pentru a da identitate si distinctivitate echipei sportive culorile specifice marcilor reclamantului, riscul de confuzie pentru consumator fiind astfel demonstrat."

Bai, pentru tine AER CURAT inseamna praful de caramida pe care il tragi pe nari cand scrii prostiile astea?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează