FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

FOTO După 7 ani » Mititelu a redeschis magazinul clubului FC U Craiova. Prețuri de la raft

Foto Facebook FC Universitatea Craiova 1948 +12   FOTO
Foto Facebook FC Universitatea Craiova 1948

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 19:10

FC U Craiova 1948, echipa din Liga a 3-a, și-a redeschis astăzi magazinul oficial la 7 ani de la dezafilierea Craiovei care evolua în Liga 1. 

Clubul din Liga a 3-a le-a transmis fanilor prin intermediul pagini de facebook: "vă punem la dispoziție peste 100 de produse pe care le puteți achiziționa din magazinul situat pe strada Sf. Dumitru Nr. 1 și online de pe fcuniversitatea.ro". Magazinul oficial se află chiar la parterul sediului clubului, în centrul orașului. 

Prețurile câtorva dintre produsele disponibile: 

  • Tricou Adidas adulți - 150 lei
  • Trening Adidas adulți - 400 lei
  • Tricou copii bumbac - 90 lei
  • Steag - 60 lei
  • Magnet - 10 lei

Tot azi, oltenii l-au prezentat oficial pe Marcel Pușcaș, noul președinte al clubului. Este așteptat în Bănie și noul antrenor, Nicolo Napoli. 

După șapte etape, FC U Craiova 1948 ocupă locul 8 în Liga a 3-a, cu 11 puncte. Lider e ACS Unirea Bascov, cu 17 puncte.

Meciul Craiovei din etapa a 8-a cu Astra 2 nu se va juca în acest week-end, alături de restul rundei. Partida a fost amânată pentru 20 noiembrie, la cererea oaspeților, care au argumentat că au mulți fotbaliști la loturile de tineret. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează