FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA 1948

FOTO Marcel Pușcaș a fost numit oficial la FC U Craiova, în Liga a 3-a » Inedit: pe cine a pus Mititelu să-l prezinte

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 17:40

 Marcel Pușcaș a semnat azi un contract valabil până în 2021 cu FC U Craiova în Liga a 3-a, revenind într-o funcție de conducere a unui club de fotbal după 20 de ani!

Fostul președinte al Stelei, club cu care a câștigat în anii '90 două titluri din această funcție, a fost prezentat oficial într-o fotografie în care ține tricoul alb-albastru alături de fiul lui Mititelu! După ce Peluza Sud '97 Craiova l-a retras din fotbal pe Adrian Mititelu jr. (DETALII), se pare că tatăl a decis să-și numească fiul într-o funcție administrativă în club. 

"M-a convins proiectul unui club imens, unul de tradiție al fotbalului românesc, mai ales unul privat, cu bani privați. Consider că domnul Mititelu a suferit suficient, merită să aibă parte de tot ce este mai bun la acest club", a declarat ieri Marcel Pușcaș pentru GSP.ro. Vezi AICI interviul complet cu noul președinte de la Craiova.

În următoarele zile e așteptat la Craiova și antrenorul Nicolo Napoli, care a decis să revină pentru a șasea oară la echipa cu care a promovat din Liga a 4-a în eșalonul al treilea.

După șapte etape, FC U Craiova 1948 ocupă locul 8 în Liga a 3-a, cu 11 puncte. Lider e ACS Unirea Bascov, cu 17 puncte.

Meciul Craiovei din etapa a 8-a cu Astra 2 nu se va juca în acest week-end, alături de restul rundei. Partida a fost amânată pentru 20 noiembrie, la cererea oaspeților, care au argumentat că au mulți fotbaliști la loturile de tineret. 

CV MARCEL PUȘCAȘ

  •  S-a născut la Oradea, pe 12 octombrie 1960.
  • De-a lungul carierei de fotbalist a evoluat la Crișul Oradea, FC Bihor, Steaua București, Rapid București, CS Târgoviște și Steaua Mizil.
  • A avut o scurtă perioadă petrecută și pe banca tehnică, ducând Rapidul în cupele europene în anul 1992, după o pauză de 18 ani.
  • A urmat cea mai prolifică perioadă, cea de conducător. Între 1996 și 1998, din postura de președinte al Stelei București, a obținut două titluri de campion, o Cupă și o Supercupă a României.
  • A candidat de două ori pentru președinția FRF, în 2014 și 2018, de ambele dăți fără succes.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
604751563021589
Tomas Orzan  •  12 Octombrie 2018, 12:46

Ce rusine de faptura umana acest Puscas! Cel pe care Babiuc l-a pus pe vremuri presedinte la Steaua, in locul Sfinxului, a ajuns slujbas al unui infractor din Booveni. Rusine sa-ti fie, pentru ceea ce faci acum cat si pentru ceea ce ai facut pe vremuri in cardasie cu politrucii!

ucv1948
ucv1948  •  12 Octombrie 2018, 10:37

Cititi : ..... " După mai multe pronunțări ale instanțelor, Curtea de Apel Timișoara a decis definitiv și irevocabil că "nu există nicio dovadă că reclamanta a fost înființată în 1948, ci, dimpotrivă, din actele ei rezultă că s-a înființat în 1991 și a dobândit personalitate juridică în 1995. Nu e nicio dovadă că între reclamantă și echipa de fotbal istorică Universitatea Craiova există identitate sau continuitate" (citat din motivare). CE ÎNSEAMNĂ ASTA? Actualul club din Liga 1 are în palmares un singur trofeu: Cupa României din 2018 Actualul club al lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, care e în Liga a 3-a, nu are în palmares nimic, fiind o grupare înființată în 2017, pe o nouă societate

ucv1948
ucv1948  •  12 Octombrie 2018, 10:34
Postat de Biziche Marin pe 12 Octombrie 2018, 07:54

Curtea de Apel Timisoara a hotărît ca palmaresul sa fie atribuit echipei FC U Craiova motivarea cu decizia respectivă a intrat in posesia Adrian Mititelu nu inteleg cum oficiali echipei U Craiova 1948 Clubul Sportiv SA (Clubul Sportiv U Craiova SA) continua sa isi inducă in eroare propii suporterii ?

... Domnule , Tribunalul Timisoara a decis ca eschipa lui mititelu este infiintata in 2017 iar echipa din prima liga in 2013 .... Voi credeti doar ce vreti voi ? Chiar atat de mult puteti cadea in penibil ? ... Adevarata U Craiova a murit , nu mai exista , a dat faliment , ati uitat ? ... Acum avem doua echipe de U Craiova dar nici una adevarata .... Debitati numai prostii

Vezi toate comentariile (18)
Comentează