FOTBAL  »  LIGA 3  »  ANCHETĂ

FRF reacționează după dezvăluirile GSP în „cazul Modelu”

sursă foto: Facebook @ ACS Înainte Modelu
sursă foto: Facebook @ ACS Înainte Modelu

Articol de - Publicat joi, 31 august 2023 17:36 / Actualizat joi, 31 august 2023 17:41

Comisia de Integritate din cadrul Federației Române de Fotbal s-a autosesizat în urma dezvăluirilor făcute astăzi de Gazeta Sporturilor în „cazul Modelu”. GSP a intrat în posesia unei înregistrări în care unul dintre jucătorii echipei de Liga 3 îi mărturisește unui fost antrenor cum funcționa sistemul „la goluri marcate”.

CONTEXT

  • GSP a publicat astăzi o înregistrare în care un jucător de la echipa ACS Înainte Modelu se confesează unui fost antrenor al formației, Cătălin Gheorghe, cu privire la un sistem de trucare a meciurilor.
  • Fotbalistul a susținut că omul de legătură din echipă era portarul Marian Voicu, între timp dat afară de la formația călărășeană. Mizele puse în străinătate erau de nivelul a cel puțin zeci de mii de euro. Sistemul era pe numărul de goluri marcate.
  • Pentru fiecare meci aranjat de jucători, fiecare dintre cei implicați primea câte 4.000 de lei.
  • Piramida veniturilor, descrisă de jucător, era: cel care comanda și punea banii de pariuri, fotbalistul de legătură (portarul în cazul de la Modelu) și coechipierii care participau la aranjamente și care luau 4.000 de lei la fiecare meci aranjat.
Participă sau nu echipele saudite în Champions League? Șeful UEFA a lămurit lucrurile
DECIZIE
Participă sau nu echipele saudite în Champions League? Șeful UEFA a lămurit lucrurile

FRF a reacționat în „cazul Modelu”

În urma dezvăluirilor Gazetei, Comisia de Integritate din cadrul Federației Române de Fotbal a intrat pe fir. Organismul de la Casa Fotbalului s-a autosesizat și va ancheta „cazul Modelu”, inclusiv plecarea lui Andrei Cristea de la echipă.

Cristea, instalat în vară, a plecat înainte de începutul sezonului, după ce a suspectat că fotbaliștii său au pariat pe înfrângerea propriei echipe la un meci din Cupa României.

Între timp, ACS Înainte Modelu a început sezonul de Liga 3. Călărășenii au câștigat clar meciul din prima etapă, 4-0 cu „satelitul” lui FC Voluntari.

ÎNREGISTRARE AUDIO. „Banii s-au dat în mână: 4.000 de lei. Nu sunt dovezi. Toate conversațiile au fost pe aplicația Signal”

Mai multe știri de actualitate:

Viitorul Superligii depinde de Farul și Sepsi » România poate face un salt important în clasamentul coeficienților UEFA! 4 beneficii majore

Furie la UEFA! Nu vor fi meciuri de peste 100 de minute în cupele europene: „E nebunie, e absurd, e tragedie” » Un nume mare din fotbal a protestat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează