FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GALERIE FOTO Jandarmii au stat în calea fericirii fanilor rapidiști » Imaginea dezolantă a peluzei

Articol de , - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 21:09

Fanii rapidiști au vrut să ia acasă o bucată din stadionul Giulești. Jandarmii nu le-au permis să iasă cu scaunele din stadion.

Stadionul Giulești va trece prin cea mai mare transformare din istoria de 79 de ani. Va fi pus în mare pare la pâmânt și înlocuit cu o arenă ultramodernă.

Fanii alb-vișiniilor au asistat în număr mare la partida cu Înainte Modelu de astăzi, scor 1-0, iar la final au vrut să ia acasă scaunele, care să le amintească pentru eternitate de acest moment.

Prima parte a operațiunii, desprinderea, a decurs excelent. Obstacol a venit la porți, unde au fost opriți de jandarmi. Reporterii GSP prezenți la eveniment au surprins atât stiva de scaune de la ieșire, cât și peisajul dezolant din peluză, de la final.

whatsapp image 2018 11 24 at 19.57.41 +7 FOTO

Vezi și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
ucluj2011
ucluj2011  •  25 Noiembrie 2018, 11:57
Postat de gtn5 pe 25 Noiembrie 2018, 08:37

le-au luat pungile cu seminte si cu *** ,nesimtiti jandarmii ,fericirea *** a fost sbulberata.

Bla... Bla... Bla.... donul FRUSTRARE și tare de cap. Semințele sunt la fcsb. Noi ceilalți nu (prea) putem nici măcar VISA la suporterii excepționali ai Rapidului... dar asta o știai și tu.///////// Respect RAPID!!! Respect PANCU!!! Respect neasemuiților și fabuloșilor SUPORTERI ai Rapidului!!! Sper să ne revedem cât mai curând în Liga I.

juliusmad
juliusmad  •  25 Noiembrie 2018, 10:21

nu am inteles niciodata de ce sa iei acasa un scaun de pe stadion? il pui in gradina, il asezi la masa din bucatarie? ce sa faci cu el? vrei amintiri? fa o poza!! :))) o sa ajunga si astia sa vanda "gazonul" la caserole :)))

gtn5
gtn5  •  25 Noiembrie 2018, 08:37

le-au luat pungile cu seminte si cu *** ,nesimtiti jandarmii ,fericirea *** a fost sbulberata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează