FOTBAL  »  LIGA 3  »  BUZĂU

Gânduri de promovare pentru o echipă nou înființată! "Așteptăm 5000 de oameni la fiecare meci"

Articol de - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 17:43

SCM Gloria Buzău a încheiat seria evoluțiilor din prima parte a întrecerii din Liga a III-a după succesul clar, 4-0, realizat pe teren propriu în disputa cu Foresta Suceava.

Buzoienii stau în ultima etapă în condițiile retragerii din campionat a echipei CSM Roman. ”Lucrăm deja la planurile pregătirii de iarnă. Știm de ce avem nevoie și vom completa lotul cu câțiva jucători de valoare.

Jucăm, cred, în cea mai echilibrată serie din cadrul Ligii a III-a, cu formații puternice precum Oțelul Galați, Foresta, Bucovina Rădăuță, Știința Miroslava sau CSM Focșani. Ușor, ușor, am convins publicul buzoian să revină lângă noua echipă după problemele de la fosta Gloria.

Mizăm, în retur, în drumul către promovarea în eșalonul secund, pe câte 5000 de spectatori la fiecare partidă mai ales că vom juca și în nocturnă”, a punctat antrenorul Gloriei, George Timiș.

Buzoienii vor aștepta interesați rezultatul partidei de vineri dintre Oțelul Galați și Știința Miroslava în care se întâlnesc două dintre aspirantele la promovarea în eșalonul secund.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează