FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GSP LIVE Ironiile unei legende rapidiste la adresa lui Angelescu după ce a promovat Rapidul în L3: "Credeam că Barcelona și Real Madrid au dat faliment"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 10:46

Nae Stanciu, fostul oficial al Rapidului care a pus umărul la promovarea echipei în Liga a 3-a, a vorbit despre motivele plecării sale de la formația giuleșteană și a lansat o serie de ironii la adresa investitorului Victor Angelescu.

"Eu n-am avut contract la Rapid. A fost plăcerea mea de a lucra acolo. N-am făcut decât să dau o mână de ajutor în competiția cu CSA Steaua. Am venit la chemarea lui Daniel Pancu și Daniel Niculae. Cred că am pus și eu umărul la promovare în proporție de 50%. În august am plecat din cauza strategiei. Totul a început în vară când s-a dorit înstrăinarea clubului Rapid. I-am spus domnului primar că-mi doresc un autocar pentru echipă, măcar second-hand, că m-am săturat să merg cu alte autocare, să nu avem și noi emblema noastră pe el.

Totul s-a rupt la mare în sejurul de la Jupiter. E adevărat că jucătorii nu aveau echipamente de prezentare. Din punctul meu de vedere i-am spus «comiți o greșeală strategică pentru că ai venit cu majoritatea jucătorilor de la Sportul Snagov», echipă pe care o conducea în trecut. S-a prezentat un format A4 cu niște dreptunghiuri în care din echipa noastră din sezonul trecut mai erau doar 4-5 jucători. La un moment dat am crezut că a intrat în faliment Barcelona și Real pentru că din exprimarea dânsului ne spunea că vin doar fotbaliști buni și foarte buni.

I-am zis în felul următor: «Am crezut că Barcelona și Real Madrid au intrat în faliment de ajung toți jucătorii buni și foarte buni la Rapid». Eu nu răspundeam decât în fața domnului primar. Eu eram un fel de reprezentat al primăriei. În cadrul acelei discuții m-am îndreptat către Schumi și i-am zis că trebuie să lucreze în această campanie cu un lot de 35-40 de jucători. Mi se pare enorm. L-am întrebat dacă e capabil și mi-a spus că e", a declarat Nae Stanciu la GSP LIVE.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close