FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GSP LIVE // VIDEO Burcă iese la atac! Mesaj dur după ultimele întâmplări de la Rapid: "Conspirația e la ea acasă! Maftei a pus interesele mai presus de echipă"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 11:28

La emisiunea GSP LIVE, Ovidiu Burcă, acționarul Rapidului, a vorbit despre clubul alb-vișiniu și a criticat decizia luată de Vasile Maftel.

Burcă a acuzat faptul că Vasile Maftei, căpitanul echipei, a plecat de la Echipă, după demiterea lui Constantin Schumacher, și susține că orgoliul jucătorului a fost mai important decât clubul:

"E un club unde conspirația e la e acasă, iar orgoliile unora sunt foarte mari. Să-i facem să înțeleagă că pentru bine Rapidului trebuie să lase orgoliu. Vasile a făcut o greșeală și a pus sentimentele și interesele mai presus de binele echipei."

Vezi în video momentul în care Ovidiu Burcă acuză că legendele Rapidului au pus orgoliul mai presus de club

 

Citește și: Scandal în direct! Maftei către șeful Rapidului: "Voi vorbeați de Champions League, noi nu aveam echipament" + situație halucinantă: antrenorul a spălat vase

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
bazinga
bazinga  •  11 Octombrie 2018, 19:12

De cand se scrie ECHIPA cu litera mare?!?!Bizar...

326103251456282
Gheorghe Caragea  •  11 Octombrie 2018, 15:39

Treaba jucatorului profenionist, cum se cred ei, Maftei si Nicolae, este sa joace nu sa aleaga antrenorul si persoanele care conduc clubul. Cu Sumi antrenor "oboseai" cand te uitai la meci, trebuia o schimbare. Hai RAPIDUL!!

ucluj2011
ucluj2011  •  11 Octombrie 2018, 14:49
Postat de cpt.ahab pe 11 Octombrie 2018, 14:22

Nu-s orgolii mărunte. Oamenii s-au întors la club tocmai pentru că-l iubesc mai presus de orice. Dar pentru asta nu trebuie să suporte bătaia de joc a managerilor, ei cauționând, cu numele și prezența lor, așa ceva. Ceva gen ,,hai, că voi sunteți rapidiști până-n măduvă, vă putem umili liniștiți!" Sunt convins că nu s-au revoltat pentru lucruri mărunte.

Ei , lasă cu nu au fost umiliți. Oricum , asta este părerea mea , că nu trebuiau să plece. Dacă ar fi fost întradevăr ceva grav , aș mai spune , dar vezi Doamne Maftei a plecat pentru că la adus Schumacher și l-au dat afară pe Schumacher pleacă și el. Iar Niculae a plecat că nu se înțelegea cu Burcă pentru că nu la anunțat și pe el de anumite schimbări la club și (vezi Doamne) ori el ori Burcă. Hai lasă-mă!!! Copilării făcute de oameni maturi. dar mă rog... nu stă Rapidul în Niculae , Maftei și Schumacher exact cum nici Dinamo nu stă în Dinu , Bratu sau oricare alt fotbalist sau antrenor actual sau fost.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează