FOTBAL  »  LIGA 3  »  DECLARAȚII

GSP LIVE // VIDEO Două episoade neștiute cu Mircea Rednic: "«Ce faceți, bă? V-ați pus voi, moldovenii, contra ăstora" + cum a schimbat căpitanul echipei

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 11:39

Prezent la emisiunea GSP LIVE, Adrian Iencsi a vorbit despre Mircea Rednic, actualul antrenor al lui Dinamo.

Adrian Iencsi, care a lucrat cu Mircea Rednic la Rapid, a dezvăluit două episoade neștiute. Fostul fundaș a povestit cum Rednic i-a luat banderola pentru că l-a criticat pe Florin Șoavă și i-a dat-o lui Noureddine Ziyati.

Vezi în video ce spune Iencsi despre decizia lui Rednic de a-i lua banderola de căpitan și cum a decurs discuția dintre cei doi.

"La un meci de Cupă îl tot certam pe Șoavă și îi spuneam să nu mai urce în atac. A treia zi după meci, a venit Rednic și a zis «Adi Iencsi nu mai ești căpitan». Nu mi-a picat bine, m-a deranjat. L-a pus pe Zyati căpitan. Dar am mers mai departe", a spus Iencsi la GSP LIVE.

"Rednic e suspcios" 

Iencsi a vorbit și despre un alt episod petrecut la Rapid și despre cum Rednic s-a băgat într-un conflict între jucători.

Vezi în video ce spune Iencsi despre intervenția lui Rednic între fotbaliști

"E un tip foarte suspcios. Aici greșește foarte mult. Trebuie să lucreze la modul în care ține grupul unit. La un meci de tenis eram eu, Perjă și Maftei contra lui Bratu, Nico și Șoavă. Noi eram din zona Moldovei și la un moment dat ne-am luat la harță. 

Și a venit Rednic și ne-a surprins: «Ce faceți, bă? V-ați pus voi, moldovenii, contra ăstora. Aveți ceva împotriva ăstora». S-a creat tensiune", a adăugat Iencsi.

Vezi și:  VIDEO Iencsi a dezvăluit cum s-a răzbunat pe Pancu la un antrenament: "I-am pus o talpă și a ieșit din antrenament! Eram înainte de un meci cu Steaua"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  29 Octombrie 2018, 16:36

Omul asta a venit pe scaunul lui Nico adus de Nae Stanciu, alt caracter...Dacă este să îl crezi pe Iencsi, situatia lui este identică cu cea a lui Ionuț Chirilă....toți au dat în el pe nedrept, iar el când a dat victima a meritat...

apollon
apollon  •  29 Octombrie 2018, 15:44

Asta este valabil doar când "astora" sunt bucuresteni sau dâmboviteni. Moldovenii, ardelenii si oltenii stiu sa faca glume între ei si sa se distreze pe aceasta diferenta. Astora sunt doar cu insultele.

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  29 Octombrie 2018, 14:42

Cred ca se referea la iosefina ghivecina

Vezi toate comentariile (3)
Comentează