FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GSP LIVE VIDEO Două momente care l-au marcat pe Nae Stanciu: "Owen mi-a făcut otită" + Modul fabulos în care Copos negocia primele

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 16:08

Nae Stanciu, fostul căpitan al Rapidului, a făcut o serie de mărturisiri la emisiunea GSP LIVE. Fostul fotbalist spune că cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit a fost Michael Owen.

”De regulă cei mai grei adversari au fost atacanții pe care i-am întâlnit în cupele europene. Celebrul Owen a trecut pe lângă mine într-o fază cu Liverpool. În momentul în care a trecut pe lângă mine aveam instantaneu tricoul uscat. Și otită și freza dată pe spate”, a declarat Nae Stanciu la GSP LIVE.

Omul care a pus umărul la promovarea Rapidului în Liga a 3-a a povestit cum era George Copos în perioada în care patrona clubul din Giulești.

”Copos a fost un personaj fabulos. De regulă în cantonament la primul fel aveam de mâncare cașcaval pane și un fir de ceapă. Când eram căpitan la Rapid, trebuia să iau atitudine când jucam cu echipele foarte importante și să lămurim problema suplimentării primelor.

Copos venea cu un triunghi de cașcaval și ne spunea că ăsta e bugetul. Lua cuțitul și tăia din triunghiul ăla de cașcaval și tot tăia și apoi când rămânea doar cu firul de ceapă că doar pe ăla ni-l poate oferi. Bineînțeles că după aia îl mai lua nea Mircea de braț și ne oferea o primă condiționată de regulă la numărul de goluri”, a adăugat Nae Stanciu.

Nae Stanciu a jucat pentru Rapid din 1989 până în 2002 și a strâns peste 300 de meciuri în tricoul giuleștenilor.

Vezi și:  VIDEO Blat recunoscut în Liga 1 după 18 ani chiar de căpitanul echipei: "Am dat gol din greșeală" » Fanii au simțit, cum i-a păcălit Lucescu + 6 antrenori actuali au fost pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează