FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GSP LIVE // VIDEO Iencsi dezvăluie care sunt cei doi oameni care l-au dat afară de la Rapid: "Am fost dezgustat! Fiecare spunea că nu mă vrea celălalt"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 15:14

Adrian Iencsi, fost căpitan la Rapid, a povestit la GSP LIVE cum Marius Șumudică și Dinu Gheorghe l-au dat afară de la echipa alb-vișinie în 2010.

"Doi oameni legați de Rapid m-au îndepărtat fără nicio discuție. Fiecare spunea că nu mă vrea celălalt. Eu am venit din Austria, iar timp un an și jumătate m-am simțit excelent. Asta până când au venit doi oameni care spun că iubesc clubul și au îndepărtat un om care a făcut performanță. Am rămas dezgustat! Ulterior am vorbit cu Șumudică și mi-a cerut iertare. Am acceptat pentru că nu sunt ranchiunos", a dezvăluit Iencsi la GSP LIVE.

Vezi în video declarația lui Iencsi despre Șumudică și Dinu Gheorghe

 

Citește și: Două episoade neștiute cu Mircea Rednic: "«Ce faceți, bă? V-ați pus voi, moldovenii, contra ăstora" + cum a schimbat căpitanul echipei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează