FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GSP LIVE // VIDEO Maftei are un mesaj dur către șeful Rapidului: "Când intră în vestiar, vede niște poze cu mine și cu trofee! Eu nu joc cu «FC Nicolae» pe piept"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 12:17

Prezent la emisiunea GSP LIVE, Vasile Maftei, a vorbit despre plecarea sa de la Rapid. Fostul căpitan al Rapidului s-a declarat nemulțumit că cei din conducerea clubului nu au discutat cu el.

"Când intri în vestiar sau când intră Victor (n.r. Victor Angelescu, finanțatorul Rapidului), se văd mai multe poze, cu cupe și trofee. Apar și eu acolo, cu niște cupe, cu o banderola, cu o istorie. Foarte bine dacă nu ați decis să nu vorbiți cu mine. Dar de ce să mai stau? Eu nu joc cu «FC Nicolae» pe piept, cum a zis Victor", a declarat Vasile Maftei la GSP LIVE, către Ovidiu Burcă, acționar la club. 

Vezi dialogul dintre Maftei și Burcă în care fostul fundaș critică modul în care șefii s-au comportat cu el

Citește și: Burcă iese la atac! Mesaj dur după ultimele întâmplări de la Rapid: "Conspirația e la ea acasă! Maftei a pus interesele mai presus de echipă"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  11 Octombrie 2018, 15:33

''Foarte bine dacă nu ați decis să nu vorbiți cu mine'' gsp - carpa de umplut pantofi e!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează