FOTBAL  »  LIGA 3  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Maftei și Schumacher, dezvăluiri spectaculoase de la un Revelion: "Am cântat imnul Rapidului, era și Băsescu pe acolo"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 11:11

Vasile Maftei, fost jucător la Rapid, și Constantin Schumacher, fost antrenor la formația alb-vișinie, au fost prezenți la emisiunea GSP LIVE. Cei doi au relatat câteva întâmplări amuzante avute de-a lungul carierei, una dintre ele avându-l protagonsit pe fostul președinte Traian Băsescu. 

  • camera Vezi în VIDEO dezvăluirile lui Schumacher și Maftei 

 "Am fost la un Revelion la Orizont. Scaunele de la acel local erau învelite în vișiniu. I-am pus pe toți să cânte imnul Rapidului. Venise atunci și Băsescu, venea mereu la Orizont. A fost cu noi acolo", au dezvăluit cei doi rapidiști, la emisiunea GSP Live

Vezi și: VIDEO Scandal în direct! Maftei către șeful Rapidului: "Voi vorbeați de Champions League, noi nu aveam echipament" + situație halucinantă: antrenorul a spălat vase

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  11 Octombrie 2018, 17:35
Postat de gicab pe 11 Octombrie 2018, 13:27

Băsescu ar fi cântat imnul oricui... electoral vorbind...

Base a mers si cu ciobanul la Golden Blitz, iar mai apoi l-a decorat pe Deaconu pentru servicii deosebite!

gicab
gicab  •  11 Octombrie 2018, 13:27

Băsescu ar fi cântat imnul oricui... electoral vorbind...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează