FOTBAL  »  LIGA 3  »  CS DINAMO

video Ionuț Lupescu a bătut palma cu CS Dinamo! Ce funcție va ocupa + primele reacții

Articol de , , - Publicat marti, 17 octombrie 2023 22:29 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 10:32

Ionuț Lupescu (54 de ani) a bătut palma cu CS Dinamo, echipă din Liga 3, după ce nu a fost convins de proiectul acționarilor Red&White la echipa de fotbal Dinamo 1948.

Clubul Sportiv Dinamo a anunțat în această seară că l-a cooptat pe în cadrul clubului pe Ionuț Lupescu. Fostul mijlocaș, care era dorit și la echipa din Liga 1, și a fost format la Dinamo, va lucra în Academia clubului, urmând a ajuta la dezvoltarea proiectului. 

Ionuț Lupescu a semnat cu CS Dinamo

 „O legendă a fotbalului dinamovist se întoarce acasă! Ionuț Lupescu se alătură Clubului Sportiv Dinamo! Ionuț Lupescu revine la clubul la care s-a consacrat. 

Mijlocașul Generației de Aur a acceptat oferta Clubului Sportiv Dinamo și va ocupa, în prima fază, o funcție cheie în dezvoltarea Academiei de Fotbal CS Dinamo. Lupescu (54 de ani) va realiza o analiză amplă a Academiei și va propune un proiect ambițios pentru dezvoltarea acestui segment.

 Ionuț Lupescu s-a format la Dinamo, unde a debutat în 1986, la numai 17 ani. După ce a participat cu naționala României la turneul final al Campionatului Mondial din 1990, ”Kaiserul” a semnat cu gruparea germană Bayer Leverkusen, unde a stat şase sezoane şi a jucat 184 de meciuri. 

Lupescu a mai jucat pentru Dinamo în trei perioade: 1998-2000, 2000-2001 și 2001-2002. A câștigat două campionate și trei Cupe ale României în tricoul ”alb-roșu”. Bine ai venit, Ionuț Lupescu!”, a fost comunicatul publicat de CS Dinamo. 

Ionuț Lupescu va lucra la CS Dinamo alături de Ionel Dănciulescu, cel care este team managerul echipei de fotbal.

VIDEO Ionuț Popa, președinte CS Dinamo: „Rolul lui Ionuț Lupescu va fi de a crea o academie de copii după model european”

„Rolul lui principal va fi de a crea o Academie de copii după un model internațional. El auditează acum academia pe care o avem, vrea să vadă mecanismele care au fost folosite. Va veni cu o soluție pentru a face o Academie profitabilă din punct de vedere sportiv și material. După ce va audita două luni de zile Academia, poate schimba chiar toată componența, are mână liberă. 

Cred că echipa pe care noi o avem, proiectele pe care le propunem oamenilor, faptul că le oferim posibilitatea de a face ceea ce simt și a se exprima liber în profesie contează cel mai mult. I-am spus «Fă tot ce consideri tu că e mai bine să ridicăm fotbalul și să fie din nou un mare Dinamo». 

Proiectul de asociere cu echipa din Liga 1 nu a picat, chiar acum 3 zile am primit un mesaj de la domnul Andrei Nicolescu, îmi spunea că s-a gândit să reluăm acea idee. După ce s-a terminat sezonul - nu acuz pe nimeni, e normal -, ei s-au gândit că au intrat pe un drum bun, că vor veni sponsorii, voiau să mențină o Academie a lor, dar probabil că lucrurile nu au ieșit așa cum și-au calculat și acum au revenit la ideea de a face o Academie împreună cu noi. Singura soluție e ieșirea din insolvență, altfel nu putem discuta de așa ceva”, a spus Ionuț Popa.

VIDEO Florin Bratu, director tehnic CCJ CS Dinamo, despre venirea lui Ionuț Lupescu: „Experiența lui ne va ajuta”

„Îi urăm bun venit lui Ionuț Lupescu, experiența lui ne va ajuta cu siguranță în a construi lucruri frumoase la CS Dinamo. 

Eu am fost în acest proiect și înainte de a pleca în Cipru, sunt bucuros că oamenii de aici au apelat din nou la mine pentru a ajuta la Centrul de Copii, echipa noastră din Liga 3, care e pe primul loc, Marius Bratu face o treabă foarte bună”, a comentat Florin Bratu.

Citește și:

„Titanul” fugit din țară era văzut la Dinamo: „E unul din marii milionari ai României. Îl făcea Nicolescu patron”

Dinamo se instalează pe cel mai mare stadion al țării. Detalii despre următorul meci „acasă”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (23)
creeperno534
creeperno534  •  18 Octombrie 2023, 22:31

E mai usor sa tai frunza la caini pe bani publici decat privati

vichart
vichart  •  18 Octombrie 2023, 19:09
Postat de rocky3 pe 18 Octombrie 2023, 16:27

Păi gigistii susțin ca fcsb-ul e continuatoarea cazarmei comuniste, deci Steaua ar trebui desființată! Bine, nici n-ai ce să le ceri...:)

tu cu care clona tii,cu clona fc r sau cu cea din liga a 4-a,miscarea cfr sau cum naiba se numeste. ha ha ha.

vichart
vichart  •  18 Octombrie 2023, 17:42
Postat de alexiosas pe 18 Octombrie 2023, 08:26

tot asa nu inteleg unii de ce nu dispare fecesebeaua,oricum exista Steaua,nu are logica

pai Steaua este tot in liga 1,nu exista alta. dar dinam99o sunt 3.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează