FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Promovarea în pericol! » Rapidul lui Pancu s-a încurcat acasă în derby-ul cu Afumați și a ajuns la -5 puncte de lider

Daniel Pancu
(foto: GSP) +5   FOTO
Daniel Pancu (foto: GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 14:41

Daniel Pancu nu are parte de prea multă liniște pe banca Rapidului. Giuleștenii au obținut doar o remiză în derby-ul cu CS Afumați, 0-0, una dintre rivalele la promovare.

Rapid - CS Afumați 0-0

După opt runde, Rapid a strâns 20 puncte și se află pe locul doi, la egalitate de puncte cu adversara de astăzi, dar la cinci lungimi în urma liderului Unirea Slobozia, care are însă un meci în plus. Giuleștenii au controlat partida, însă nu au reușit să concretizeze ocaziile la poarta lui Obretin.

Pancu a fost forțat să efectueze două schimbări în prima repriză, după ce Jorza și Matulevicius s-au accidentat. Pentru noul tehnician al giuleștenilor acesta a fost cel de-al doilea meci pe bancă, după succesul la limită cu Medgidia, scor 2-1.

Rapid va juca vineri, de la ora 15:00, în următoarea etapă în deplasare la Agricola Borcea.

Echipele de start

Rapid: Drăghia - I. Voicu, Al. Iacob, D. Bratu, Demici - Goge, Cârstocea (74 Mitea), Jorza (40 Babaua), M. Manole (53 Jurj) - Vlada, Matulevicius (44 Fagundes)
Antrenor: Daniel Pancu

Afumați: Obretin - C. Grosu, A. Rus, B. Manole, Onea - Robicek, Buduroi - Neagoe (81 S. Vasile), R. Avram, Perju - Dedu
Antrenor: Vasile Neagu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
alex_1973
alex_1973  •  21 Octombrie 2018, 08:43
Postat de loko1 pe 21 Octombrie 2018, 08:25

Ar trebui ca jucătorii ,care trîmbițează că sunt Rapidiști,să lase interesele personale,să se împace,și să pună umărul la promovare.Sunt foarte mulți jucători,care au jucat sub culorile alb/vișiniu,de valoare,care nu mai au contracte,dar nu sumt contactați ,de actuala conducere .

Voi sunteți o echipa de partid astazi.Sloganul singuri împotriva tuturor cu care va mândrești a ajuns istorie.nu are treaba cu prezentul.După ce ca ați promovat pe hoție .va bateți joc și de jucători rapidisti care au pus osul.Maftei.Niculae.Sumi de ce credeți ca au fost inlaturati?Cum puteți asista nepasatori?Dar sunteți obisnuiti.Acei câțiva lideri de galerie care își primesc constant drepturile nu fac nimic.Iar voi restul o adunătură care țipă la comanda..Când mergeți pe hoție și înșelăciune mă meritați soarta.

loko1
loko1  •  21 Octombrie 2018, 08:25

Ar trebui ca jucătorii ,care trîmbițează că sunt Rapidiști,să lase interesele personale,să se împace,și să pună umărul la promovare.Sunt foarte mulți jucători,care au jucat sub culorile alb/vișiniu,de valoare,care nu mai au contracte,dar nu sumt contactați ,de actuala conducere .

rapidist57
rapidist57  •  21 Octombrie 2018, 08:03

Cum, necum este nasol un meci egal acasa, nu merge deloc echipa, vrem sa recunoastem sau nu.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează