FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Mircea Lucescu, înapoi la Rapid, visul devine realitate! Primarul Sectorului 1 și „Il Luce” confirmă: președinte din 2020!

Mircea Lucescu ar puta reveni la Rapid în 2020 // FOTO: Arhivă GSP
Mircea Lucescu ar puta reveni la Rapid în 2020 // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 10:10

Legendarul Mircea Lucescu, 73 de ani, e aproape de o revenire într-o funcție oficială la Rapid, club pe care l-a slujit din funcția de antrenor între 1997 și 1998 și între 1999 și 2000.  Informația, lansată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor în urmă cu două luni, a fost confirmată recent de Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, dar și de Lucescu.

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, e convins că-și poate îndeplini visul: readucerea în Grant a lui „Il Luce”, omul care a creat Rapidul modern al lui Copos.

„Am găsit prieteni pe care i-am rugat să investească în Rapid. Primăria Sectorului 1 nu a băgat nici un ban în club. În România, se vrea performanță, însă fără investiții. Toți «greii»  au zis că vor veni în Liga 1 alături de club.

O să fac tot ce pot să ajut acest club. Când vom ajunge în Liga 1, în anul 2020, cu un antrenor ca Pancu și cu un președinte ca Mircea Lucescu, Rapid va avea o cotă mai mare. Toți își doresc ca acest club să reprezinte România în cupele europene, a spus Daniel Tudorache, la Realitatea. 

„Il Luce” confirmă

Mircea Lucescu a confirmat și el posibilitatea de a veni în fruntea clubului giuleștean din 2020. 

Sunt legat de Rapid, e normal să rămân alături de ei. Toată viața am fost antrenor, iar eu urmăresc cu mult interes evoluția Rapidului. Am văzut suporterii în număr cât mai mare și am văzut dorința jucătorilor de a ajunge acolo le unde este locul. Toți ne dorim revenirea marilor echipe, iar eu zic că este un progres”, a spus Lucescu, potrivit sursei citate. 

Mircea Lucescu este tehnicianul care a câștigat penultimul titlu al giuleștenilor, în ediția 1999-2000. 

AR COLABORA IAR CU PANCU

Dacă va accepta să revină la Rapid, Lucescu va face echipă cu Daniel Pancu, antrenorul principal al giuleștenilor. Pancone s-a retras de curând din cariera de jucător și a preluat conducerea echipei de la Constantin Schumacher, tehnicianul cu care promovaseră vișiniii din „D”. Lucescu și Pancu au colaborat în Giulești la titlul câștigat în 1999, apoi Mircea l-a luat pe Daniel și la Beșiktaș și au devenit campioni și în Turcia. 

Vezi și: Se întorc granzii în Grant » Rapid trage de Mircea Lucescu! Toate detaliile unei reveniri fabuloase

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
aldea15
aldea15  •  09 Aprilie 2019, 01:30
Postat de Dizidentul Inutil pe 08 Aprilie 2019, 10:45

cind ma gindesc la cit de unduioasa ii este coloana vertebrala a acestui zis antrenor mi se face rau. cer o lamiie. ce spunea acest mitoman ceva timp in urma? spnea ca este prea batrin sa mai antreneze pe cind i se cerea sa preia selectionata romaniei de unde era frumos sa se retraga. dar omul are niste galoane pe umar si in spatele acelui rinjet sta un caracter ***. l-a scapat pe fi-sau de la un accident mortal dind-o pe sotie la volan. a intrat in casa surorilor lui ratiu si le-a dat afara. avea sa faca gesturi de niciun fel fata de dinamo pe care nu a ajutat-o cu un cent. ca in cele din urma sa plece sa antreneze pe turci pentru rivnitii bani care nu ii ajung. ii place sa fie dospit cu suraturi cu articole sa fie slavit peste tot. si s-a vazut. antrenor de rusi si de turci. asta a fost cu accidente pe la internationale si brescia. in rest banul taticu ca nu este de ajuns. iata-l ca tot vrea sa iasa din sport pe usa din fata si se duce oriunde pentru orice... doar sa faca ceva pentru ca a zbircit-o rau cu selectionata turciei unde au avut loc cele mai scurte conferinte de presa. 2 minute. reporterii ii puneau o intrebare si plecau. il ironizau pentru ca stiuau ca este mitoman. asa se face ca nu si-a ajutat clubul care l-a lansat se crede Dumenzeul tuturor si nu este asa. halagian avea mare clasa poate cel mai bun antrenor alaturi de pisti covaci nu el. el are clanta si cuvinte pregatite decuseara inainte... asa ca acea karma va lucra cum trebu

Halagian, mare antrenor ? Mă faci să râd. =)))))) Ce-ți spune nea Imi Ienei, câștigător de CCE ? =)

anti.cioban
anti.cioban  •  08 Aprilie 2019, 21:53

Mi se pare incredibil ca indivizii care gestioneaza acest site permit ca Mircea Lucescu sa fie insultat in halul acesta. Sa spui despre un antrenor care a castigat trofee europene cu echipe diferite ca ar fi un mediocru este fie o dovada de putinatate mintala, fie de ticalosie.

sexilian
sexilian  •  08 Aprilie 2019, 21:22
Postat de ray51 pe 08 Aprilie 2019, 13:05

Daca Mitica D. nu stie nimic --> stirea e falsa !

zgaila e pe zootehnie.......

Vezi toate comentariile (19)
Comentează