FOTBAL  »  LIGA 3  »  DECIZIE

OFICIAL » AFC Rapid a adus un nou investitor și președinte al consiliului director! E vorba de un nume vechi din fotbalul românesc

FOTO: Justin Gafiuc
FOTO: Justin Gafiuc

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iulie 2017 19:59

AFC Rapid a anunțat pe pagina de Facebook că "așteaptă cu interes evenimentele care au legătura cu lichidarea patrimoniului FC Rapid SA".

Clubul a dezvăluit că Dumitru Tudor a fost numit investitor și președinte al consiliului director. Oficialul va fi prezentat într-o conferință de presă care va avea loc în această săptămână.

De asemenea, a fost comunicat faptul că se negociază cu mai mulți posibili sponsori, care să vină să investească la echipa proaspăt promovată în Liga a 4-a.

Dumitru Tudor, zis "Ciorbă", are 62 de ani și este unul dintre primii impresari FIFA din România. A fost fotbalist la echipe precum Rapid, Sportul, Progresul și Delta Tulcea. A activat ca președinte la clubul de divizie secundă ACS Berceni. 

 

Dragi rapidisti, Va supunem atentiei un scurt comunicat referitor la viitorul echipei Rapid Bucuresti. Asa cum am...

Posted by FC Rapid Bucuresti on 10 Iulie 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  11 Iulie 2017, 08:29

Acest ospatar "un nume vechi in fotbalul romanesc" va "rezolva" definitiv Rapidul.

amicu
amicu  •  10 Iulie 2017, 23:23

Afc nu este Rapid. Rapidul a fost lăsat să moară, restul sunt basme.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează