FOTBAL  »  LIGA 3  »  SR BRAȘOV - U CRAIOVA 1948 1-3

Oltenii sunt pe val după supervictoria cu SR Brașov: "Terminăm seria fără înfrângere"

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2018 11:39

După 3-0 cu Atletic Bradu, U Craiova 1948 a mai făcut o victimă în weekend. De această dată echipa suporterilor stegari a luat trei goluri de la cea patronată de Adrian Mititelu.

Cu 2.000 de oameni în tribunele stadionului din Brașov, galben-negrii au deschis repede scorul, prin Avram, dar începutul fulminant s-a stins la fel de rapid. Claudiu Bălan a fost omul potrivit la locul potrivit pentru Știința din L3 și a înscris de trei ori în doar 32 de minute.

"E diferență mare între L4 și L3, echipele sunt mult mai pregătite, se aleargă mult mai mult, e un alt ritm. Am obținut o victorie importantă împotriva Brașovului, iar până la Craiova a fost o adevărată petrecere pe drumul de întoarcere. Obiectivul nostru e să terminăm fără înfrângere seria!

Avem o echipă superbună, cu Dănănane, Ciucă sau Dina, băieți care ne ajută și ne dau sfaturi. Nu ne lasă deloc să respirăm, sunt cu presiunea pozitivă asupra noastră. Obiectivul meu e să dau câte două, trei în fiecare etapă și la final să fiu golgeterul echipei. Îmi doresc ca Universitatea să ajungă din nou în Liga a 2-a", spune pentru Gazetă, Claudiu Bălan.

Craiova are maximum de puncte după două etape și e lider în seria 3, runda viitoare având meci "acasă" cu Pucioasa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
198939213804366
Adrian Addryano  •  03 Septembrie 2018, 12:40

Istorie,onoare,iubire și pasiune!!!!!!!!!!!!Bravo băieți suberba lecție de onoare și iubire față de acest club iubit de milioane de suporteri!!!!!!!!!!!!Forza FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA 1948!!!!!!!!Împreună spre Divizia B!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close