FOTBAL  »  LIGA 3  »  MOSTIȘTEA ULMU - STEAUA

Penalty INVENTAT pentru Steaua în meciul cu Mostiștea Ulmu » Decizie de neînțeles a „centralului”: „Ne batem joc?”

Arbitrul i-a făcut Stelei un penalty cadou. Captură TV Telekom Sport +11   FOTO
Arbitrul i-a făcut Stelei un penalty cadou. Captură TV Telekom Sport

Articol de - Publicat sambata, 08 mai 2021 12:33 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 17:44

Steaua București și-a majorat avantajul în turul „barajului” cu Mostiștea Ulmu dintr-un penalty acordat gratuit de arbitrul Eduard Ioniță.

Simulările și greșelile flagrante de arbitraj din fotbalul românesc nu țin cont de divizie. O astfel de eroare de proporții a avut loc și la meciul dintre Mostiștea Ulmu și Steaua. „Militarii” și-au majorat avantajul în startul reprizei secunde după o fază halucinantă: în minutul 46, Emilian Pacionel, fostul jucător al celor de la FCSB, a simulat în careul celor de la Mostiștea, plonjând fără ca măcar să fi fost atins. Arbitrul Eduard Ioniță n-a ezitat: a dictat penalty, iar același Pacionel a transformat de la punctul cu var. 

+7 FOTO
  • Capturi TV Telekom Sport

Decizia arbitrului a stârnit un val de proteste de pe banca gazdelor: „Nene, ne batem, cum să dai așa ceva? Trebuie să ai c***e să dai un penalty ca ăsta la un meci de calificare. E fault în atac, i-ai surprins și pe ei, că s-au întors cu spatele. Ne batem joc?”, a protestat antrenorul Vlad Ștef, reacția acestuia fiind surprinsă de cei prezenți la baza „Voința”. 

VIDEO Imagini cu fanii Stelei prezenți la meci

Rezumatul meciului ACS Mostiștea Ulmu – CSA Steaua 0-2:

Totul despre Mostiștea Ulmu - Steaua AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
forumeer
forumeer  •  09 Mai 2021, 05:25
Postat de Horneţ Mirel pe 08 Mai 2021, 23:53

Cred ca tu vezi alte meciuri. Priveste la clasamentele erorilor de arbitraj in tot fotbalul romanesc !!!! fcsnghgfdfhjk si inventata steddfhiugfbhj , ca si la fel de inventata craiodfrtresgj sunt primele in topul celor mai avantajate echipe din aceste ligi diferite !!!! Nu mai inventati voi motive !!!!

Vad ca nu prea pricepi limba romana, ca multi de pe aici, de altfel (categoria an. functional/dislexici). Nu ma intereseaza alte echipe, eu zic doar de Steaua. In ultimii ani, Steaua a fost doar dezavantajata, niciodata ajutata. Esti pe un articol despre Steaua, esti cam confuz.

224556945391005
Horneţ Mirel  •  09 Mai 2021, 00:01
Postat de moshu_ultra.natzionalist pe 08 Mai 2021, 13:20

Lasă așa, ca să crape de oftică suporterii unei „anumite” echipe toxice!

Toxici sunteti voi care cheltuiti banii publici cu o echipa de *** inventata de toti frustatii care au vrut sa apuce si un os in fotbalul romanesc !!!! Mai bine se ocupau acesti neica nimeni sa ii faca de ocara pe altii prin studiouri, ca multi altii, pentru ca la altceva au dat chix !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

224556945391005
Horneţ Mirel  •  08 Mai 2021, 23:53
Postat de forumeer pe 08 Mai 2021, 20:01

Diferenta e ca Steaua de 3-4 ani incoace e furata constant. De ce a beneficiat acum, a fost dezavantajata similar in alte multe randuri. Acum s-a intors roata. Dar eu, ca stelist, nu voiam acea greseala.

Cred ca tu vezi alte meciuri. Priveste la clasamentele erorilor de arbitraj in tot fotbalul romanesc !!!! fcsnghgfdfhjk si inventata steddfhiugfbhj , ca si la fel de inventata craiodfrtresgj sunt primele in topul celor mai avantajate echipe din aceste ligi diferite !!!! Nu mai inventati voi motive !!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează