FOTBAL  »  LIGA 3  »  PETROLUL

Petrolul și-a prezentat ieri cele 5 achiziții! Roland Stănescu abia așteaptă debutul: "Mereu am urmărit Petrolul la TV"

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2017 14:32

Liderul campionatului judeţean Prahova, Petrolul 52 şi-a prezentat, cei mai noi componenţi ai lotului. Cinci achiziţii a făcut în această iarnă conducerea clubului petrolist în dorinţa completării unui efectiv capabil să aducă, la vară, promovarea echipei în Liga a III-a.

Niţache, Alexandru Radu, Roberto Alecsandru, Nini Popescu şi Roland Stănescu sunt cei care au semnat angajamente cu formaţia petrolistă.

"Sunt un jucător atipic, atras, în primul rând, de formaţiile cu suporteri pătimaşi. Am mai jucat, într-un altfel de context, la FC Argeş.  Ştiu de la televizor ce se întâmplă aici, la Ploieşti, şi am aderat imediat la acest proiect.

Nu vreau să ies în prim plan, important va fi aportul meu în slujba echipei" a punctat Roland Stănescu, atacantul care a recunoscut că a fost în discuții cu Pandurii, formație de Liga 1: "Nu mai are rost să discutăm despre ei, important este că sunt la Petrolul. 

Asta mă preocupă în acest moment. Sunt 100% concentrat și sper ca la finalul anului să sărbătorim promovarea". 

CÂND VA DEBUTA

Roland Stănescu a vorbit și pentru GSP.Ro despre venirea la Petrolul: "Mi-am dorit să vin aici. Voiam să joc și cred că mediul de aici, de la Ploiești, este unul bun pentru orice fotbalist. Sunt niște condiții fantastice, cu mult peste ceea ce găsim la echipe de Liga 1. 

Deocamdată nu sunt pregătit 100%, domnul profesor mi-a zis că e mai bine să fiu menajat la primul meci, pentru a nu forța. Am avut o accidentare la începutul anului și încă nu sunt complet pregătit". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează