FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

Rapid a găsit înlocuitor pentru Niculae! A luat un atacant de la CS U Craiova » Alte două transferuri anunțate! Unul e de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2018 21:43

Rămasă fără Daniel Niculae, plecat după neînțelegeri cu oamenii din conducere, Rapid a căutat o altă soluție pentru ofensivă și a găsit.

Giuleștenii l-au luat pe Sergiu Jurj, atacant trecut pe la Universitatea Craiova, Baia Mare, Olimpiu Satu Mare și Chindia Târgoviște.

Atacantul de 20 de ani a fost și la Hellas Verona, unde a jucat doar pentru echipa de tineret. N-a reușit să îi impresioneze pe șefi și a revenit în România.

Atacantul a jucat sub formă de împrumut la Chindia Târgoviște în returul sezonului trecut, reușind două goluri în 20 de meciuri.

Fotbalistul cotat la 50.000 de euro a crescut la Ardealul, formație care l-a cedat la CS U Craiova în 2014 pentru 60.000 de euro.

Alte două transferuri 

De asemenea, giuleștenii l-au mai adus și pe Amir Jorza, mijlocaș de 19 ani de la UTA Arad. În ultimele 3 sezoane a adunat 64 de meciuri, marcând două goluri.

amir jorza rapid bucuresti 1

Al treilea transfer este Alin Demici, fundaș stânga de 18 ani, campion în Liga Elitelor U19 cu Dinamo anul trecut și internațional U18.

alin demici rapid bucuresti

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
100305177576832
Nicolae Ionescu  •  01 August 2018, 12:11

Pe unde a fost asta a jucat ori pe pile ori a fost rezerva.Halal transfer.Are tehnica de fundas

Vezi toate comentariile (1)
Comentează