FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Rapid și Steaua se duelează din nou! Cele două se vor întâlni în Liga a 4-a: "Va fi greu să promovăm" » Ce se întâmplă cu numele și culorile giuleștenilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 20:31

Daniel Pancu a vorbit despre proiectul noii echipe a Rapidului anunțat joi de Daniel Tudorache, primarul sectorului 1.

Gloria rapidistă a explicat că noua echipă va purta numele de ”Academia Rapid București”, cel puțin până în toamnă, și va juca în Liga a 4-a.

"Va trebui să ne numim la început Academia Rapid Bucureşti. Marca şi culorile le vom folosi. Vom folosi denumirea când va fi o decizie definitivă.

Cred că cel mai corect ar fi ca finanțarea să fie o treime de la Primărie, o treime de la televiziune şi o treime de la un investitor privat. Primăria va putea să susţină acest proiect abia de la anul", a declarat Daniel Pancu, noul team-manager al Academiei Rapid, la TV Digi Sport.

"La Liga a 4-a mai sunt locuri libere. Deocamdată nu ştim dacă se vor ocupa sau nu. Şi CSA Steaua va fi în aceeaşi serie cu noi, din ce am înţeles, şi va fi foarte greu pentru amândouă să promovăm"
Daniel Pancu, team-manager al Academiei Rapid

Din Liga a 4-a bucureșteană mai fac parte echipe cunoscute precum CSA Steaua, AFC Rapid, Mișcarea Feroviară, Progresul București, Venus București sau Victoria București.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
beeswax106
beeswax106  •  12 August 2017, 01:18
Postat de Daniel Irimescu pe 11 August 2017, 23:02

Ripensia nu a fost imbratisata de timisoreni asa cum crezusem la inceput . Galeria incurajeaza echipa din liga a doua ! Nu m-ar mira !! Totul e posibil inclusiv cealata confruntare intre Unirea Tricolor si Dinamo 1948 !!

ASU are galeria de cateva mii + o buna parte din locuitori , ACS Poli îl are timisoreanul de rand, deobicei neinformat sau ignorant iar Ripensia îi are pe cei care s-au saturat de scandalurile legate de Poli + cei cu o varsta ridicata. Ripensia este destul de urmarita si are multi fani in oras iar popularitatea ei creste tot mai mult desi este o echipa infintata de 5 ani. Asta datorita faptului ca nimeni n-a luat-o in serios pana acum. Eu fiind timisorean cred ca cel mai bun lucru care s-ar putea face in acest moment este ca cele 2 Poli sa fuzioneze iar fanii sa continue socios-ul la echipa iar la conducere sa fie un tandem intre Druckeria si Politehnica. Primaria sa contribuie dar obiectiv si fata de celelalte echipe de fotbal si celelalte sporturi din oras.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  11 August 2017, 23:05
Postat de rakanishu pe 11 August 2017, 21:51

In sport trebuie investit ( din partea statului ) in centrele de copii, juniori, nu in echipe de fotbal profesioniste, sau de handbal…de ce credeti ca americanii sunt atat de sus la orice sport ( mai putin fotbal, dar nu se stie nici acolo ) ? Pentru ca acolo statul investeste masiv in copii, inca de pe bancile scolii generale prin infrastructura, personal calificat, programe facute cu cap de profesionisti, etc. In SUA orice scoala primara amarata ( bine, acolo amarat inseamna cam top de la noi ) are bazin de inot, terenuri de atletism, fotbal, etc, personal calificat, echipament, etc. Aici trebuie sa investit banul public, nu in rapid, csa, cs dinamo sau mai stiu eu ce entitati fantoma.

Bre noi suntem la ani lumina din punct de vedere economic fata de USA !!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  11 August 2017, 23:02

Ripensia nu a fost imbratisata de timisoreni asa cum crezusem la inceput . Galeria incurajeaza echipa din liga a doua ! Nu m-ar mira !! Totul e posibil inclusiv cealata confruntare intre Unirea Tricolor si Dinamo 1948 !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează