FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Ruptură între Pancu și Niculae: "E foarte supărat pe mine! Nu cred că mai vrea să fim prieteni" » Noi detalii despre baza Pro Rapid

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 12:02

Daniel Pancu, jucătorul de 40 de ani al celor de la Rapid, a vorbit despre plecarea lui Daniel Niculae, 35 de ani, care era jucător și președinte al echipei și care a decis să plece în urmă cu o săptămână.

"Au fost cel mai grele trei săptămâni din cariera mea. Eu și Nico am plecat la un drum, am început împreună reînvierea Rapidului. De trei săptămâni nu știu ce să mai fac. M-a sunat toată lumea: foști jucători, foști acționari, suporteri. Toți îmi zic să nu-l las pe Nico să plece. Niculae nu poate fi întors. Eu sper să revină pentru că ar fi o pierdere imensă, sportiv și spiritual.

Noi doi am fost garanții acestui proiect. La început lumea venea pentru noi. Ne-am chinuit în Liga a 4-a, fără bani, și acum plecăm? El e foarte supărat pe mine după ce am spus în aprilie, când a vrut să plece. E foarte supărat. Probabil că nu mai vrea să fim prieteni. Am vorbit ieri cu el și sper să revină. Eu nu mai comentez nimic.

Oricum, Rapid trebuie să meargă înainte, cu sau fără Pancu și Niculae. Nu mai poate da înapoi. Noi putem fi înlocuiți", a declarat Daniel Pancu la TV Digi Sport.

"Pro Rapid va fi gata în ianuarie - februarie. Asta e ultima știre. E pe cale să fie preluată baza de pregătire. Urmează renovarea"Daniel Pancu

"Din câte am înțeles, Adi Iencsi ar putea veni la echipă. Ar urma să lucreze la academia echipei"Daniel Pancu

Cei doi jucători au mai avut un conflict în aprilie, când Niculae a vrut să renunțe la proiect, iar Pancu a avut o declarație dură.

"Ce facem acum? Mai e o lună. Avem obiectiv promovarea. Am început anul pe pantele de la Bușteni, pe frig, și acum plecăm acasă? Nico e tânăr, are energie foarte multă și e mai imprevizibil decât mine în ultimul timp. Nu am mai vorbit cu el, nici la mesaje nu a răspuns. E foarte supărat. E justificată supărarea pentru că a avut o înțelegere. Dar de cealaltă parte, ce facem cu cei 20.000 de fani din tribunele Arenei Naționale? Nu prea pot să vorbesc în numele lui. Cel mai corect ar fi să vă spună dânsul cum stau lucrurile. Eu spun cum văd eu" Daniel Pancu, în aprilie, la TV Digi Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  23 Iulie 2018, 18:33

Intre Nicolae jucatorul care evoluat in Franta,, nemultumit de oamenii adusi de PSD si consumatorul de Pancu ar trebui sa fie clara alegerea....Orice ar spune si ar face Pancu raman despre el cuvintele lui Lucescu...Mircea Lucescu....un betiv care a trait din meciul in care a fost portar la Besiktas

catalynn
catalynn  •  23 Iulie 2018, 15:22
Postat de aaa_popescu.ion pe 23 Iulie 2018, 14:31

Catalynn, asa cum pe tine nu te intereseaza nici un argument logic si rational vis-a-vis de csa, crede--ma ca nici pe rapidisti nu-i intereseaza de psd. Iar , psd , ne place sau nu, va sta mult la butoane--deci proiectul , daca e al psd, este de lunga durata, deci deloc neserios !!! Plecarea lui Niculae nu are nici o treaba cu psd , sau blazonul personal, ci cu cita putere isi doreste el ca presedinte si cita are in realitate. Fiind si jucator , timpul de birou e mai limitat--mai bine zis, a fost....in rest , orgolii si orgolii, cam la fel cum aveti si voi .

Io îmi doresc toate cluburile tradiționale in L1, iar aici includ evident și Rapidul. M-am bucurat pt voi ca Rapidul a înviat, și dacă totul era făcut ca la carte și va păstrați acel “singuri împotriva tuturor” nu aveam absolut nicio obiecție. Însă știți bine ce s-a întâmplat, de la mușamalizarea cazului Muscalu 2, și pana la schimbarea peste noapte de către FRF a ROAF și apoi felul aberant cum au tratat comisiile AMFB și FRF contestația, deci nu are rost sa ma repet. Și da, este un proiect PSD și într-adevăr PSD va fi o vreme la butoane. Nu știu cât de mult va încălzește faptul ca veți fi sprijiniți politic pe modelul F.C. Scornicești, dar asta e alta discuție. Ce voiam sa spun e ca nu întregul PSD susține acest proiect ci “aripa” Dragnea. De altfel Nae Stanciu îl nominaliza “patronul Rapidului”. Ei bine, acesta facțiune a PSD e pe ducă, deja a adus prea multe prejudicii de imagine și vor fi forțați sa plece. In buna tradiție românească, odată căzuți in disgrație, noua conducere va demola tot ce au făcut aceștia, oamenii lot vor fi tradi pe linie moarta. Ăla e momentul in care se va alege praful de Brandul Rapid, pt ca odată asociat cu Dragnea vor trebui sa treacă mulți ani pt ca lumea sa mai uite. Acum când vorbim într-adevăr sunteți pe cai mari, cu Dragnea in spate vi s-au deschis toate ușile. Și dacă vin câștiga la TAS, Rapidul va rămâne in L3 fără discuție, FRF va inventa un motiv, sa bage și Steaua dar sa păstreze și Rapidul.

badeadorian
badeadorian  •  23 Iulie 2018, 14:54
Postat de catalynn pe 23 Iulie 2018, 13:09

Nico pur și simplu nu poate gira cu numele și blazonul sau un proiect neserios sprijinit de PSD. Omul însă are decenta sa nu spună ce știe pt ca sunt sigur ca ar fugi și ultimul rapidist care a îmbrățișat acest proiect datorită lui și lui Pancu. Numai ce se știe și e arhisuficient sa îți pui întrebări serioase, sau nu și sa te trezești in maxim 2-3 ani ca totul a fost o teapa și brandul Rapid e totalmente compromis.

Cataline .... am vazut multe dintre postarile tale si in majoritatea lor ai dat dovada de un oarecare echilibru, fara a te putea detasa (insa)de conditia ta de suporter stelist . Acum deja incepi sa-ti faci griji si probleme pentru ce fac si ce pot face altii !!!! ... Mai este pe aici un domn Radu Fifea la care existenta zilnica este marcata de trecutul Rapidului si de ce manca Baratky sau Culae Lupescu la cina ... Eu as indrazni sa-ti recomand tie sa lasi la o parte o anumita inversunare gresit canalizata . Lasa Rapidul sa-si vada de drumul lui de fier sau nu ... si canalizeaza-ti energia pe meciurile si drumul Stelei ... Pe teren se joaca fotbalul , nu in birouri ... Nu tot ce inseamna legitimari , sponsorizari , birocratii , acte si altele trebuie sa nasca luari de pozitii ferme impletite cu cuvinte alambicate pe forumuri . Eu inteleg in alt mod rivalitatea sportiva nu PRIN NOROI , SPECULATII SI TEORIA BATULUI DE CHIBRIT ! Iti doresc succes si fie ca echipa ta sa ajunga acolo unde vrei tu ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează