FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

S-a terminat! Daniel Niculae anunță o ruptură ISTORICĂ: "Prietenia mea de 15 ani cu Pancu a luat sfârșit. Mi-a fost idol, dar rămâne o cunoștință"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 18:47

Daniel Niculae, 35 de ani, a explicat pe larg azi motivele care l-au determinat să se despartă de Rapid, formație proaspăt promovată în Liga a 3-a.

Cronologic, Niculae a relatat toate episoadele care l-au determinat să părăsească Rapidul, clubul pentru care a scris istorie ani la rândul, dar și cum a ajuns să intre în conflict cu Daniel Pancu (40 de ani).

"În vara trecută, am început împreună proiectul alături de primarul sectorului 1, domnul Dan Tudorache, de Andrei Nicolescu și de Ovidiu Burcă. Suntem cu toții de acord că dacă nu am fi fost eu și Pancone, probabil nu ar fi demarat proiectul și nu s-ar fi creat atât de mare emulație în jurul proiectului.

Trebuia să ajungem la un numitor comun privind structura clubului. Pe imaginea mea și pe imaginea lui Pancone nu am fi acceptat niciodată să fim conduși de altcineva, pentru că, până la urmă, noi suntem trași la răspundere și acum, și pe viitor. Dacă nu voi mai rămâne eu, lumea nu va ști cine e la birouri, ci va ști că această echipă e condusă de Daniel Pancu. Și cred că e și el conștient de acest lucru. Au fost niște discuții, eu l-am propus pe Pancu să rămână președinte și eu să fiu în structura clubului - amândoi să rămânem și jucători - și Ovidiu Burcă manager general. În schimb, Andrei Nicolescu se ocupa și de acte, el fiind și avocat.

În organizarea clubului, am stabilit că atunci când vor fi decizii de luat ne vom strânge cu toții și vom vorbi. Până la urmă, cred că mai mulți ochi văd lucrurile mai bine decât o singură pereche de ochi. Au fost niște discuții contradictorii, eu am luat atitudine. Au fost mici lucruri, care nu erau așa de mici. M-au deranjat, nu era o transparență atât de mare pe cât mi-aș fi dorit. Indiferent ce se întâmpla la club, trebuia să știu, fiind președinte. De fapt, nu am fost niciodată președinte și nici Pancone nu a fost director tehnic. Am fost doar fotbaliști, dar asta este altă discuție.

Am tras un semnal de alarmă, au spus că lucrurile se vor reglementa, pentru că am început pripit. Din păcate, am continuat în același ritm, am avut și o a doua discuție. Sunt total de acord că oricine poate greși în viață și chiar și eu o pot face. Tocmai de aceea ne-am așezat la o masă, să discutăm și să luăm decizii pentru binele Rapidului. Am tras al doilea semnal de alarmă, am avut o discuție doar cu Nicolescu și cu Burcă, undeva la Giulești. Le-am explicat că lucrurile nu pot continua așa. Au spus că e ok, că nu se mai întâmplă... S-a mai întâmplat și, din păcate, pentru mine nu mai există a treia oară. Înseamnă că este rea voință și că nu putem lucra împreună. De aici și ce s-a întâmplat în iarnă, când am dorit să plec. Am spus că ori rămân eu, ori rămân dânșii", a punctat Niculae. 

"Pancu o să rămână o cunoștință"

Niculae a dezvăluit că toate aceste scandaluri au dus la o degradare a relației de prietenie cu Daniel Pancu, o altă legendă vișinie: "O să rămână o cunoștință", a declarat "Nico". 

"Din păcate, prietenia mea cu idolul pe care l-am apreciat tot timpul și prietenul pe care l-am avut peste 15 ani s-a terminat.

Pancu o să rămână o cunoștință. Un nume greu din istoria Rapidului, dar prietenia noastră a luat sfârșit. Probabil și pentru el a fost o decizie grea. A luat-o, asta e, mergem mai departe. Dacă pleci la luptă cu cineva și îți dă dreptate, dar continuă să meargă pe altă cale, cum ați vedea lucrurile? Și eu iubesc clubul ăsta, sunt de la 13 ani la clubul ăsta și mi-am rupt genunchii pentru el. Nu o să mă dezic niciodată de acest club și de suporterii minunați ai Rapidului, pentru că și eu fac parte dintre ei", a declarat Daniel Niculae, la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
iobag
iobag  •  29 Iulie 2018, 19:54

rapid e mort si ingropat si poti sa plangi si sa te dai cu fundu de pamant cat vrei, asta nu se schimba. Cat despre fanteziile voastre de oameni cu putsa mica care viseaza ca si vecinu are putsa mica si ca steaua e o echipa infiintata in 2017 care joaca prin ligi satesti, puteti sa visati cat vreti, asta nu schimba realitatea.

1ianuarie
1ianuarie  •  28 Iulie 2018, 17:02
Postat de adyy25 pe 27 Iulie 2018, 00:50

Mare pierdere. Cand spui Rapid, spui pungi de urina aruncate din tribuna, dusul cu flegme spre antrenorii rivali, etc. Da, mare pierdere...... Mi-e si scarba cand imi aduc aminte De asta suntem fericiti. Ca am scapat de o mizerie. Si cat de frustrati ati fost toata viata.... si acum, ati murit cu frustrarea in voi. Da, frumoasa moarte!!!

Se pare că spre deosebire de rapidiști tu ești foarte fericit. Ne poți da și nouă,muritorilor de rând rețeta fericirii? Asta pe de-o parte,pe de altă parte,doar oamenii mici,cu creer de muscă își pot aduce aminte de un club de talia Rapidului doar pt că ți-ai luat matale o flegmă în cap...ești ridicol în acest mare angrenaj numit fotbal. Probabil că pe stadionul de tristă amintire de lângă cimitirul Ghencea se auzeau numai îndemnuri la pace,se arunca cu flori iar echipele vizitatoare erau primite cu osanale și îndemnuri la victorie....mi-e tare silă de oameni fără cap!!!

377714386031706
Adrian Stefan  •  27 Iulie 2018, 10:11
Postat de adriann_ pe 27 Iulie 2018, 09:08

Becalistii de tastatura au fost si raman niste fiinte neinsemnate intelectual, moral si uman. Niste indivizi fara sira spinarii, care pentru cativa firirei cu miros de branza posteaza pe net aberatiile puscariasilor jj si mimi.

"FCSB-ist frustrat care se mai da si rapidist cateodata"... Nu este vina dumneavoastra ca nu stiti despre cine vorbiti.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează