FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Steaua nu renunță! Când se poate decide promovarea în Liga a 3-a: "Reprezentăm un brand important! Avem toate condițiile"

Articol de - Publicat marti, 31 iulie 2018 09:36

Deși a terminat sezonul din Liga a 4-a pe locul 2, după rivala Rapid, CSA Steaua nu renunță la dorința de a juca în Liga a 3-a în sezonul viitor.

Pe ordinea de zi a Comitetului Executiv din 2 august figurează și cererea celor de la CSA Steaua București de a fi primiți în Liga a 3-a, după ce echipa a ratat promovarea din Liga a 4-a, în urma duelului cu Rapid.

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei, Cristian Petrea, susține că echipa e gata de promovare.

"Suntem pregătiți și normal că am dori să promovăm, dacă sunt locuri în Liga a 3-a. Reprezentăm un brand important, avem toate condițiile. Eventual am putea juca meciurile de acasă pe terenul de rugby din Complexul din Ghencea. Așteptăm decizia FRF", a declarat Petrea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
2112031048836943
Moroz Mihai Sorin  •  31 Iulie 2018, 18:45

Adică posibili adversari ai Rapidului şi de ce nu, rivali, fără promovare pe criteriu sportiv! Mi se pare incorect ! Luptați şi promovați la anul şi veți avea satisfacție,altfel, nu e corect şi treceți la antipatie publică. Chiar dacă dați alte exemple asemănătoare, nu faceți alceva decât vă înjosiți ! Succes !

104343947122875
Anton Pan  •  31 Iulie 2018, 16:30

Penibila milogeala CSA-Cazarma Stalinista a Armatei! O structura parazitara, anacronica, vetusta pe care nu o mai regasim in alte tari membre UE si NATO. Doar in Romania se pastreaza aceasta mostenire abominabila a ocupatiei sovietice, care culmea vrea sa revina in fotbalul profesionist. Afara cu bocancii militari din sportul profesionist romanesc. Daca MApN insista sa mentina capusa CSA o poate face dar cu implicar doar in sportul amator, pentru cadrele militare si familiile lor.

e_lae
e_lae  •  31 Iulie 2018, 16:21

Dupa ce au fentat liga a V-a, acum vor in a II-a pe ochi frumosi si brand facut la bisnita...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează